AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-07-2010, 16:10   #1
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart Terörle Mücadele Konusunda Genelkurmay'a Güveniyor Musunuz?
her yıl silah alımlarıyla İsrail'e milyarlarca dolarlık kaynak aktaran dolayısıyla ülkemize büyük yük olan Genelkurmay, son teknolojiyle donatılmış silahlara sahip olmasına rağmen eşeklerle, katırlarla sınırımıza giren onlarca teröristin, askerlerimizi şehit edişine engel olamıyor/olmuyor.!

yetmiyor pkk li teröristler kışlalarımızda keşif bile yapıyor, nasıl olur da daha fazla kayıp verdirebiliriz diye olay yerinde bi tatbikat yapmadıkları kalıyor.

doğudaki bütün şehirlerin hemen hemen yarısını kendisine ayıran Genelkurmay, bu illerimizin kalkınıp, gelişmesinde de en büyük engeli oluştuyuor. İlginçtir doğu illerimizde askeriyenin yayılışı ilin gelişmesini önleyecek şekilde yapılmış. şehir belli bir bölgeye tıkılıp kalmış, bu şekilde potansiyel terörist olarak gördükleri bölge halkının kontrol altına alınabileceğini düşünüyorlar.

ülkemizde belli aralıklarla yapılan anketlerde Türkiye'de halkın hangi kuruma ne oranda güvendiğinin araştırması yapılıyor. 30 yıldır terör konusunda elle tutulur bir başarı gösteremeyen, bir avuç teröristi zaptedemeyen, hatta bazı pkk lilerle koordineli olarak saldırılar gerçekleştiren askeriye ne hikmetse bu anketlerde ezici bir üstünlükle ilk sırada yer alıyor.

öyle az buz oranlar değil. genelde genelkurmaya güvenin oranı %90 lar civarında oluyor. acaba birçok konuda olduğu gibi burda da yalan, hile var mı diye düşünemeden edemiyor insan. çünkü şimdiki mevcut askeriyeye Kürtler güvenmiyor. sadece Kürtleri çıkarsanız geri kalan herkesin fire vermeden askeriyeye güvendiğini belirtseniz bile bu oranı tutturmak mümkün değil.

1982 darbeci anayasayı referanduma sunup %91 kabul oyu aldığını iddia eden askeriyenin anketler ve halkın desteği konusunda kendisine muhalif görüş belirtenlere gözdağı vermeyi amaçladığını, psikolojik baskı oluşturmaya çalıştığını düşünüyorum.

ülkemizde %50 ye yakın oy potansiyeli olan AK Parti üyelerinin Genelkurmay'a yaklaşımı nasıl? anketlere bakarsak askeriyenin %90 güven oyu aldığı anketlerde %10 luk firenin tümünün AK Partili seçmenlerden oluştuğunu düşünsek bile AK Partililerin en az %80 ninin askeriyeye güvendiği sonucuna ulaşırız. Gerçekte de böyle mi acaba?

 

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-07-2010, 16:16   #2
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart
abovvv 3 tane aynı başlık açılmış


onnline bir yönetici yok mu
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım