AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: AK Parti Forum'da Adnan Menderes ve Turgut Özal Bölümleri Açılsın mı?
Evet 15 83.33%
Hayır 3 16.67%
Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 07-08-2010, 00:30   #11
Kullanıcı Adı
BlueMoon
evet kesinlikle ve kesinlikle açılmalıdır. tarihimizde böyle büyük yer eden şahsiyetleri anmak boynumuzun borcudur
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2010, 08:42   #12
Kullanıcı Adı
xhidayet
N.Fazıl Kısaküreğin A.Menderes hakkındaki düşünceerini buraya yazmayayım isterseniz. Biraz araştırma arkadaşlar... Üstelik T.Özal devrini yaşamış biri olarak da öyle jan janlı bir dönem değildi haberiniz olsun. Ehven-i Şer..
xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2010, 09:37   #13
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
xhidayet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
N.Fazıl Kısaküreğin A.Menderes hakkındaki düşünceerini buraya yazmayayım isterseniz. Biraz araştırma arkadaşlar... Üstelik T.Özal devrini yaşamış biri olarak da öyle jan janlı bir dönem değildi haberiniz olsun. Ehven-i Şer..
"Bana, temiz bir müminin anlattığına göre, asıldığın günün gecesi, sâf ve dünyadan geçmiş bir İslâm kadını, rüyada, Allah'ın Resulünü görmüş... Kâinatın Efendisi, kadına sol elini uzatmış... Kadın, acaba niçin Âlemin Fahri bana sağ elini uzatmadı diye düşünürken cevap gelmiş:

- Sağ elimde Adnan var!..

Bu bir rüyadır, hiçbir bakımdan şer'î huccet değildir ve yalnız görüldüğüyle hakikatir; öz hakikatiyse Allah'a malûm..."

Necip Fazıl Kısakürek, Benim Gözümde Menderes Kitabı Sayfa: 521
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2010, 01:34   #14
Kullanıcı Adı
Çöl Aslanı
menderesi bilmem ama özal ve erbakan bölümlerinin açılması gerektiğini düşünüyorum
Çöl Aslanı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)