06-27-2010, 15:22 | #1 |
My Girl
Yönetmen: Gi-Sang Jeon Tür: Dram Ülke: Güney Kore Toplam Bölüm: 16 Gong Chan’ın hasta büyükbabasının son isteği, kayıp olan torununu bulmaktır. Gong Chan’da, büyükbabasının bu isteğini yerine getirmek için yıllardır onu aramaktadır. Yine böyle bir zamanda, hayat dolu ve güzel Yu Rin ile tanışır. Yoo Rin, bir tur rehberidir ama sıkıştığı her an seri şekilde yalan söyleyebilen bir kızdır. İkisinin karşılaşması, ortak noktalarda birbirlerine yardım etmeleriyle ve birbirlerinden yavaş yavaş etkilenmeleriyle devam eder. Büyükbabasının durumunun ağırlaştığını öğrenen Gong Chan, Yoo Rin’den, gerçek kuzenini bulana kadar, sahte kuzeni olmasını ister. İlk başlarda Yoo Rin bunu kabul etmese de, daha sonra paraya olan ihtiyacı ve yaşlı bir adamın son isteğini yerine getirme arzusuyla, bir günlüğüne bu teklifi kabul eder. Ama işler beklendiği gibi gelişmez. İşin içine, Yoo Rin’den ilk görüşte hoşlanan Gong Chan’ın en yakın arkadaşı ve iş ortağı Jung Woo ve Gong Chan’ı, tenis kariyeri için terk eden sevgilisi Seo Hyun ve buna birde, ölmek üzere olan büyükbabanın, torununu gördükten sonra hızla iyileşmesi de eklenince, bir günlük diye başlanan kuzen + torun olma serüveni, içinden çıkılamaz bir hal alır. Not: Bizim Yeşilçam'ı hatırlatıyor konu olarak biraz. Ama bu da güzel bir dizi. Dizideki 63. Bina adlı gökdelen diziden sonra sevgililerin uğrak yeri olmuş.
Konu NûN tarafından (06-27-2010 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-27-2010, 16:19 | #2 |
Şu kore dizilerine bayılıyorum.
Bizimkiler gibi saçma sapan şeyler yok içinde.. Sevimliler |
|
06-27-2010, 16:24 | #3 | |
Alıntı:
Bazı Kore filmleri yukarıdaki kötü sıfatları fazlasıyla hakediyorlar. Yani hiç yok hepsi güzel diyemem. Ama zaten bu kötü filmlerin çoğu da Amerikan formatında oluyor. |
||
06-27-2010, 16:42 | #4 | |
Alıntı:
Hele drama filmlerinin geneli çok güzel. Ağlamaktan bi hal oluyorum çoğu zaman:p Bunuda izleyim bakalım duymamıştım daha önce.. |
||
06-27-2010, 16:55 | #5 |
Türk dizilerinin suyumu çıktı
|
|
06-27-2010, 17:01 | #6 |
Çıkalı epey bi oldu hatta
|
|
07-11-2010, 02:01 | #7 |
gerçekten koreliler işi iyi biliyor bu dizi ilk gözağrılarımdan hatta oda arkadaşlarımın hepsinin diziyi bitirene kadar hep aklımızda ne olacak nasıl bitecek soruları vardı ve etkisinden bir türlü kurtulamamıştım
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
my girl |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|