AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 07-13-2010, 13:05   #1
Kullanıcı Adı
Terennüm
Standart Milli görüşçü kardeşlerimizin kongre hakkındaki görüşleri nelerdir?
pazar günü yapılan saadet partisinin "kongreden iktidara yürüşü "adlı kongreyi nasıl değerlendiriyorsunuz?
yaşan olayları nasıl değerlendiriyorsunuz?
beyaz listeyimi yoksa yeşil listeyimi desteklemiştiniz?
bundan sonra ki gelişmeler hakkındaki görüşleriniz nelerdir..?

Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-13-2010, 13:06   #2
Kullanıcı Adı
ALmi´
Güzel başlık..Bizler de merak ediyoruz düşüncelerini..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 13:11   #3
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart SP hakkında Tartışma...
Forumda birden fazla konu olduğunu gördüm ve bir konu altında toplanması daha güzel olur ve tüm yönleriyle tüm fikirler tek başlık altında toplanmış olur.Burada tüm yönleriyle tartışmaya devam edebiliriz diye düşünüyorum....
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 13:13   #4
Kullanıcı Adı
El Emin

SP hakkında genel tartışma.
http://www.akpartiforum.com/sp-hakki...038#post768038
Alt 07-13-2010, 13:21   #5
Kullanıcı Adı
El Emin
SP Milli Görüş gömleğini bence çıkarttı ve Erbakan vesayetine son verdi.Krallıkla yönetilmiyoruz bence artık bunlar alışıla geldik şeyler olmalı bir yerler illa birilerinin vesayeti altında olması gerekmiyor sonuçta bu siyaset ve erbakan gider numan kurtulmuş gelir o gider başkası gelir.Bence SP daha iddialı olarak yoluna devam edecek diye düşünüyorum. Partide her görüşten insanın olması beni şaşırttı ve aklıma bir soru geldi acaba SP liberalizm çizgisine mi yaklaşıyor veya bir başka şekilde soracak olursam liberal bir parti olma yolunda mı ilerliyor?

Erbakan artık siyasetten çekilmeli en azından bu yaşından sonra gönlümüzde bıraksın hoca olarak kalsın ve artık birilerini kırmaktan siyaseti baltalamaktan vazgeçip köşesine çekilmeli diye düşünüyorum.

SP'yi mecliste görmek isterim ve meclise girmek için bence SP ve BBP birleşmeli diye düşünüyorum.
Alt 07-13-2010, 13:34   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SP Milli Görüş gömleğini bence çıkarttı ve Erbakan vesayetine son verdi.Krallıkla yönetilmiyoruz bence artık bunlar alışıla geldik şeyler olmalı bir yerler illa birilerinin vesayeti altında olması gerekmiyor sonuçta bu siyaset ve erbakan gider numan kurtulmuş gelir o gider başkası gelir.Bence SP daha iddialı olarak yoluna devam edecek diye düşünüyorum. Partide her görüşten insanın olması beni şaşırttı ve aklıma bir soru geldi acaba SP liberalizm çizgisine mi yaklaşıyor veya bir başka şekilde soracak olursam liberal bir parti olma yolunda mı ilerliyor?

Erbakan artık siyasetten çekilmeli en azından bu yaşından sonra gönlümüzde bıraksın hoca olarak kalsın ve artık birilerini kırmaktan siyaseti baltalamaktan vazgeçip köşesine çekilmeli diye düşünüyorum.

SP'yi mecliste görmek isterim ve meclise girmek için bence SP ve BBP birleşmeli diye düşünüyorum.
Saadet Partisi, Milli Görüş gömleğini çıkardıktan sonra kimlerden oy alacak? Milli Görüş gömleğini çıkararak AK Parti'nin taklidi bir Çakma AK Parti haline gelmiş Saadet Partisi'ne oy verilmesinin hiçbir anlamı yoktur. Aklı başında olan hiç kimse Gerçek AK Parti varken Çakma AK Parti olan Saadet Partisi'ne oy vermez.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 13:36   #7
Kullanıcı Adı
unnamed
bırakın kendi hallerinde takılıp dursunlar...
elleşmeyin..
onlar şimdi rüya aleminde....
Alt 07-13-2010, 13:44   #8
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Saadet Partisi, Milli Görüş gömleğini çıkardıktan sonra kimlerden oy alacak? Milli Görüş gömleğini çıkararak AK Parti'nin taklidi bir Çakma AK Parti haline gelmiş Saadet Partisi'ne oy verilmesinin hiçbir anlamı yoktur. Aklı başında olan hiç kimse Gerçek AK Parti varken Çakma AK Parti olan Saadet Partisi'ne oy vermez.

İlla Ak Partiye gitmem diye düşünen çok katı kafalılar var bence güzel bir alternatif oldu hiç yoktan Türkiye siyasetinin azda olsa yönü değişmiş olacak belkide bu statükocu zihniyetin üzerinde de tesir ve etki yapacaktır onları da belirli bir düzeye sürükleyecektir...
Alt 07-13-2010, 21:03   #9
Kullanıcı Adı
Blur
Ortada bi dümen döndü ama bunu bizde tam manasıyla bilmiyoruz fakat öyleki partiyi ve davayı kurup ilerletenler veyahut emeği geçenler birazcık saf dışında kaldılar saadet'in oyu %50 düşer diye düşünüyorum .
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)