![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
Biz BDP'yi halk seçmedi veya illegal bir partidir demedik nereden bu tür şeyler çıkarıyorsunuz şaşıyorum yani böyle bir organ varda ben mi kullanamayacak kadar gerideyim. O ağır ithamlar kimden geliyorsa gelsin istersen BDP ile zerre alakası olmayan birinden gelsin BDP destekliyorsa aynı görüştedir demektir ki buda aynı kapıya çıkarır..Laf ebeliğinde belki az işe yarar... Biz ilk görüşmede ortak bir konsensüs etrafında mutabık olmayı beklemedik ki böyle bir beklentimiz olsaydı bu davayı sonun kadar götürme kararlılığımızı ilk gün ki gibi koruyamazdık. Fakat BDP'nin tutumu ve duruşu netti ondan ötürü gayri görüşmek vakit kaybıdır diye tekrar belirtiyorum. Biz bu anayasa paketini partilerin çıkarı için yapmadık halk için yaptık fakat partiler kendi çıkarlarını halkın çıkarlarından öte tutuyorsa binaenaleyh bizim yanımızda yerleri yok. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
Niçin görüşsünler? Belki bir uzlaşı yolu bulurlar o yüzden. Görüşme bir kaç defa ile sınırlı olmamalıdır. Diyalog çok önemlidir. Sağlıklı ve sağlam bir diyalog ve anlaşma için defalarca görüşülmelidir, haksız mıyım? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
Eğer ben kürt milletini savunuyorum diyorsa kürt milletinin çıkarlarını gözetmek zorundadır ve bu anayasa paketi kürt halkının aleyhinde sonuç doğuracağından ötürü evet demek zorundadır. Gençleri dağa davet etmesini hiç bir şey meşrulaştıramaz bana burada dağa çıkanları da davet edenleri de sakın ha sakın meşru göstermeye çalışma...Silahlı bir örgütle bu sorun çözülmedi çözülemez.Ak Partiden öncede BDP farklı şekillerde aktif siyasette idi niye o zaman şimdi ki gibi davranamıyordular niye SHP ile birleştiler hayır ola yapanlarla aynı yolda yürümek ne ayak... Sabit düşünce diyorsun hakkımda bilgin yoksa boş laf yapma.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
chpyle baykal zamanında görüşmeyi istemedi kemal bey görüşürüz dedi bir değişim oldu..bdpde değişen nedir? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
Bu yüzden tartışmamız boşunadır. Görüşlerin için teşekkür ederim kardeşim... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
Ben teşekkür ederim.Fakat karşıda ki insanın desteklemiş olduğu partinin ismini düzgün veremeyecek seviyede isen benimle anlaşman tabi ki imkansıza yakındır... Gerçekleri göz ardı edip kafatası savunacaksan birilerini veya birini benimle anlaşman imkansızlığa yakındır... Saygıyı öğrenmenizi temenni ederek... Selametle...(diyorum). |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() CHP ile görüşmek maalesef sorunu çözemeyecektir.
Ancak Numan Kurtulmuş'un iyi önerilerde bulunacağına inanıyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Her efereinde bizi muhattap almıyorsunuz diye sitem eden ama ne zaman muhattap alsakta imralıyı muhattap alın diyen bir partiyle daha görüşülmemesinden yanayım...
BDP şer ittifakında yer aldığını açıkça ilan etmiştir... |
|
![]() |
![]() |
#29 |
![]() kusura bakmayin ama su sürecte bdp yle görüsmenin pkk yla görüsmeden hic bir farki yoktur..
ben bu sürecte bdp nin dislanmasina karsiydim ama son zamanlardaki tutumu ve kiskirtmalari gösterdiki bdp yle görüsmek sorunu cözmez aksine dahada icinden cikilmaz bir hale sokar.. cünkü bdp kendini bir halt sanip kendince maddeler sürecek ve süreci tam anlamiyla tikayacak ayni sekilde mhp ve chp de teröristlerle muhatab olunuyor diye propaganda yapacakdir.. kaldiki bdp nin referandumda takindigi tavir aslinda kürtleri ve haklarini savunmadigini bir kez daha gösterdi o acidan bdp ne zamanki tamamen imralidan yöneltilmezse ne zaman ki kürtlerin ve türklerin haklarini gözardi etmezse o zaman görüsülebilir! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() bizi değil İmralıyı muhatap alın diyen dinsiz, imansız, terörist, sosyalist, Leninist, Marksist, taşeron, şerefsiz, namussuz, onursuz, sünnetsiz ve kahpe bir örgütle konuşmanın hiçbir gereği yok. gidip başkalarının köpekliğini yapan Kürt milletini ezdiren, Kürtleri başka ırkların gözünde potansiyel terörist olarak gösteren, Kürt bölgelerinde yatırımlara karşı çıkan, TRT 6 da çalışan Kürtleri hain ilan eden, sürekli çatışma, ayrışma arayışında olan, ülkemizin hızlı geliştiği dönemde ve önemli virajlarda daha fazla sahneye çıkıp azan ve herhaliyle bazı ülkelere hizmet ettiği apaçık ortada olan PKK nın siyasi örgütlenmesi BDP ile hiçbir şekilde masaya oturulmamalıdır.
bu teröristleri (BDP lilerde teröristtir) hapse tıkamalı, canlarına okumalı, hadlerini bildirmeli. yüz verdikçe şımaran onursuz vekillerin mecliste yeri yoktur. askeriyede sağlam birkaç subay olsun bunların kökü kazınır ama askeriye milletin selametini düşünmediğinden ve BDP- PKK nın varlığından nemalandığı için çok rahatlıkla İsraile silah alımı dolayısıyla para aktardığı için pkk yi destekleyen bazı askerlerden kurtulabilsek pkk ve bdp ye taviz vermeye gerek kalmayacak. çünkü dağlarda topu topu 5000 köpek yaşıyor. onların canını cehenneme yollamak aklı başında birkaç subayla rahatlıkla olur. elimizde son teknolojik silahlar varken tank yerine katırlara eşeklere sahip olan pkk lıları yok edememek düşündürücüdür. Allah hayırlısını nasip eylesin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|