AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-18-2010, 09:35   #1
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart Meğer PKK vururken TSK dindar avındaymış-SKANDAL!





‘Biz seni raporla uyardık'

6 erin şehit olduğu hain saldırının ardından 2 Haziran günü İskenderun'da düzenlenen güvenlik toplantısında Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ, saldırı istihbaratını alamadıkları iddiasıyla jandarma ve emniyeti suçladı. Bunun üzerine Jandarma Komutanı Albay Vedat Çolak, Tuğamiral Erdağ'a çıkışarak “Size iki kez baskın olacağına dair istihbarat raporu sunduk. Hatta PKK'lılar üzerinde yakalanan fotoğraf, video görüntüsü ve haritaları verdik. Fotoğraf ve videolarda Ağır Bakım Komutanlığı'nın, İkmal Komutanlığı'nın, Uçaksavar'ın zoomlanmış yer tesbiti görüntüsü vardı. Neden önlem almadınız?” diye sordu.


İŞTE O ASKERİ İSTİHBARAT RAPORU

Kurmay Albay Çetin Hepbıçakçı imzasını taşıyan ve Nisan-Ağustos 2009 tarihleri arasındaki takiple ilgili istihbarat çizelgesindeki “elde edilen bilgiler” kısmında dikkat çeken bazı bölümler şöyle:

• Erzin İmam Hapit Lisesi kutlu doğum haftası etkinliklerinde Hz. Muhammed'in ailesine nasıl davrandığı anlatılmıştır. Konuklara helva ve gülsüyu dağıtılmıştır.

• İskenderun Meslek Yüksek Okulu'nda bir grup öğrenci okula mescit açılması istemiyle imza kampanyası başlatmıştır.

HALI SAHA TURNUVASI DÜZENLEDİ

• Anadolu Gençlik Derneği İskenderun temsilciliği tarafından bir halı saha futbol turnuvası organize edilmiştir.

• İskenderun Hizmet Vakfı tarafından kitapla yarışma ve kitapla yaşama adlı bir etkinlik düzenlenmiştir. EtkinliğeAKPilçe yöneticileri de iştirak etmişlerdir.

• Erzin Eğitim Gönüllüleri Derneği yönetim kurulu üyesi emekli mühendis Halil Uçak tarafından Yeşilkent Lisesi'nde sigaranın zararları adlı bir konferans verilmiştir.

MATEMATİK OLİMPİYATI YAPILDI

• İskenderun'da faaliyet gösteren Gülen Koleji tarafından matematik olimpiyatları adlı bir etkinlik gerçekleştirilmiştir.

• İskenderun'da faaliyet gösteren Gülen Koleji tarafından bilim ve sanat şenliği adlı bir etkinlik düzenlenmiştir

• İskenderun'da faaliyet gösteren Gülen Koleji tarafından basın mensuplarına yönelik spor etkinlikleri düzenlenmiştir.

RADYO KUR'AN'I KERİM DAĞITTI

• Osmaniye'de 101.3 frekansından yayın yapan Radyo İhsan her yıl düzenlediği Kur'an-ı Kerim Hediyeleşme Kampanyası'nın beşincisini başlattı. Kampanyanın amacının yaz kuran kurslarında okuyan ve evlerinde bulunmayan ailelere Kur'an-ı Kerim vermek olduğu ifade edilmiştir.

• Princeton Üniversitesi'nde lisansüstü eğitim gören Bridget Pursell tez konusu olan ‘dinler ve kutsal' mekanlar ile ilgili araştırmalar yapmak üzere Antakya'ya gelmiştir.

AZİZ PAVLUS TİYATROSU OYNANDI

• 2009 yılının Aziz Pavlus yılı seçilmesi nedeniyle İskenderun Katolik kilisesi Aziz Pavlus'un Hayatı isimli bir tiyatro oyunu sergilemiştir.

• Eğitim Bir-Sen İskenderun temsilciliğinde akşam yemeğine katılan Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, ‘Yargı değil üniversiteye başörtülü girişe kimse karşı koyamaz. Meclis erezyona uğramıştır. Yargı müsaade etmeden Meclis iş yapamaz hale gelmiştir' şeklinde bir açıklama yapmıştır. Toplantıya AKP ve Saadet Partisi ilçe yöneticileri de katılmıştır.

ASKER HELVA PEŞİNDE!

PKK'lılar 2009 yılının ikinci yarısıyla birlikle İskenderun'daki askeri üslerle ilgili detaylı çalışma yaparken, aynı tarihte Askeri İstihbaratın, İskenderun'daki bütün sosyal hayatı takip etmekle görevlendirildiği belgeleriyle ortaya çıktı. Kurmay Albay Çetin Hepbıçakçı imzasını taşıyan ve 6. Kolordu Komutanlığı'na hitaben hazırlanan gizli ibareli belge, “İstihbarat İstekleri Karşılama Durum Çizelgesi” başlığını taşıyor. Raporun ilk sayfasında 6. Kolordu Komutanlığı'nın haber toplama planı kapsamında elde edilen bilgilerin gönderilmesini istediği vurgulanıyor. Ardından İskenderun'daki bütün sivil toplum hayatını fişleyen çizelgeler, ıslak imzalı belgenin ekinde sunuluyor.



http://www.samanyoluhaber.com/h_4353...konusacak.html

buna HİÇ KUSURA bakmayın arkadaşlar özür dileyerek söylüyorum KAHBELİK derler, hiç kusura bakılmasın
TSK LAĞVEDİLMELİ ve yerine MİLLİ BİR ORDU KURULMALI
ÇOK GEÇ OLMADAN...
Bu nasıl ihanettir
Bir yanda HERONLARI düşürün çok zaiyat veriyoruz diyenlere ALBAY tamam diyor..öte yanda baskın skandalları
Diğer yanda hala müslümanların peşinde dolaştıkları onları takip ettikleri..
NE ZAMAN BİTECEK

 

manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım