AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 07-21-2010, 16:02   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle burada kafalar karışıyor acizane... Açılım derken yapılan Demokratik Açılım mıdır ? Pkk Tasviye açılımımıdır ? Acizane sanırım İnsanların hassasiyet yahut yorumları bu alanda cereyan ediyor...! Demokratik Açılım'dan Kasıt : Ekonomik, Kültürel, Uluslararası Alanda yapılan değişiklikler açılımların yanı sıra Ülkede önceden yapılan İdeolojik hataların düzeltilmesi ve Kürt Halkının müreffef biçimde Türkiye'ye ülkesine bağlılığıdır ! Lakin İtirazlar genelde Pkk'ya yapılan açılım olarak algılandığında Pkk Tasviyesi v.s. konularda olduğunda hassasiyetde tavana vuruyor... Ayrımı doğru izah edebilmek gerekir !!!

Geniş bir alan ! ''Pkk tasviyesi yahut çeşitli sebeblerle yok edilme sürecine dahil olması, Kck benzeri yapılarla siyaset alanına katılması'' tüm tartışmalar bu alandadır !

Acizane katılmıyorum kardeşim... Reelde her ne kadar Kürt Halkının etnik bir terörden dolayı Pkk ile ayrışımı gündeme gelsede gerçek böyle değildir... Bunun izahı için Gizli bilgilerin açıklanması ve Kürt Halkının uyanması konuşulmalıdır...! Kürt Sorunundan kaynaklanan bir Terör söz konusu olamaz... Meseleler Uluslar arası bağlantılar... Ermeni projesi, Büyük israil projesi, Rantlar ve Uyuşturucu dağıtımı ile alakalıdır !!!
Demokratik Açılım ülkemizin diğer pek çok sorunlarını çözmekle birlikte; Kürt Sorununu çözmek, Kürt Sorunu çözüme ulaşırsa Kürt Sorunundan beslenen PKK'nın tasfiye olmasını veya PKK'nın etkinliğinin minimum seviyelere düşürülmesini sağlamak için yapılmaktadır kardeşim. Uluslararası kışkırtmaları ve plânları varsaysak bile, PKK terörü Kürt etnik kimliğine dayalı ve Kürt Sorunundan kaynaklanan bir terördür. Kürt Sorunu makûl bir çözüme ulaştırabilirse PKK ya ortadan kaldırılabilecek yada PKK'nın etkinliği minimum seviyelere düşürülebilecektir.

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-21-2010, 16:09   #2
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Demokratik Açılım ülkemizin diğer pek çok sorunlarını çözmekle birlikte; Kürt Sorununu çözmek, Kürt Sorunu çözüme ulaşırsa Kürt Sorunundan beslenen PKK'nın tasfiye olmasını veya PKK'nın etkinliğinin minimum seviyelere düşürülmesini sağlamak için yapılmaktadır kardeşim.
EyvAllah kardeşim... Burada sıkıntı yok acizane muhalif de değilim... Sadece tartışma ve hassasiyetin yükselme alanlarını izah etmek istedim... ! Lakin Demokratik Açılım ile Pkk Tasviyesi ayrı ayrı değerlendirilmelidir... !

Alıntı:
Uluslararası kışkırtmaları ve plânları varsaysak bile, PKK terörü Kürt etnik kimliğine dayalı ve Kürt Sorunundan kaynaklanan bir terördür.
Hayır Kardeşim Acizane buna katılmıyorum... Sadece Reelde Kürt Halkının Temsilcisi gibi gördüğü Kısmın nedenleri sosyolojik olarakD emokratik Açılıma dahil edilmelidir... Kürt Sorunu başka Pkk sorunu başkadır... Birleşimden doğan şey Bilgi eksikliği ve İdeolojik yanlışlıklardır !

Alıntı:
Kürt Sorunu makûl bir çözüme ulaştırabilirse PKK ya ortadan kaldırılabilecek yada PKK'nın etkinliği minimum seviyelere düşürülebilecektir.
Burada Yapılmak istenen şey Kürt Halkına yapılan inkarcı ve İdeolojik yanlışlıkların yanı sıra İçimize yerleşen ''Kara Zihniyetin'' Kürt Halkına yaptığı ideolojik tesirin etkisidir Pkk'yı temsilci görmeleri... Bunun izahı gerekmektedir...! Minumum Seviyeye İndirilmesi Uluslar Arası bağlantılardaki Diplomasiye bağlıdır !
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2010, 16:28   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
EyvAllah kardeşim... Burada sıkıntı yok acizane muhalif de değilim... Sadece tartışma ve hassasiyetin yükselme alanlarını izah etmek istedim... ! Lakin Demokratik Açılım ile Pkk Tasviyesi ayrı ayrı değerlendirilmelidir... !

Hayır Kardeşim Acizane buna katılmıyorum... Sadece Reelde Kürt Halkının Temsilcisi gibi gördüğü Kısmın nedenleri sosyolojik olarakD emokratik Açılıma dahil edilmelidir... Kürt Sorunu başka Pkk sorunu başkadır... Birleşimden doğan şey Bilgi eksikliği ve İdeolojik yanlışlıklardır !

Burada Yapılmak istenen şey Kürt Halkına yapılan inkarcı ve İdeolojik yanlışlıkların yanı sıra İçimize yerleşen ''Kara Zihniyetin'' Kürt Halkına yaptığı ideolojik tesirin etkisidir Pkk'yı temsilci görmeleri... Bunun izahı gerekmektedir...! Minumum Seviyeye İndirilmesi Uluslar Arası bağlantılardaki Diplomasiye bağlıdır !

HaArP kardeşim, Kürt Sorunuyla PKK aynıdır demiyorum ki; PKK, Kürt Sorunundan beslenmektedir diyorum. Kürt Sorunu etnik bir sorundur; PKK bir terör sorunudur. PKK'nın etkinliğinin minimize edilebilmesi için uluslararası alanda yürütülecek diplomasi de elbette önemli ve gereklidir.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2010, 16:36   #4
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
HaArP kardeşim, Kürt Sorunuyla PKK aynıdır demiyorum ki; PKK, Kürt Sorunundan beslenmektedir diyorum. Kürt Sorunu etnik bir sorundur; PKK bir terör sorunudur. PKK'nın etkinliğinin minimize edilebilmesi için uluslararası alanda yürütülecek diplomasi de elbette önemli ve gereklidir.
EyvAllah Kardeşim... Öncelikle yanlış anlamanı istemem... Sadece Meselelerde bazı kardeşlerimizin kafaları karışıyor ! Bu itibarla tanımlamaları doğru yapmalıyız yoksa ''Furkanca Bakış kardeşimiz gibi Pkk niye bitmiyor bu yüzden diyerek videodaki neden'' anlaşılıyor...

Kürt Sorunu Etnik bir sorunda değildir aslında... Kürt Sorunu İdeolojik olarak Pkk'ya destek verilmesi için ''Kara zihniyetin'' uyguladığı politikalar ile yıllarca süren kaosun etkilerinin bir ürünüdür... ! 13 Milyon civarında olan Kürt Kardeşlerimizin Büyük Bölümü Müslüman ve İslami Destek ''Kara Zihniyet'' sayesinde görememektedir... Demokratik Açılım Kandırılan, İdeolojik hatalar ile Pkk saflarına itilen insanlara ki bunlar çoğunluğu temsil etmezler ! Aralarındaki Sosyolojik ve İnkarcı politikaları ortadan kaldırılmasını sağlamakla alakalıdır...!

Yani Daha açık ifadeyle : Kürt Sorunu sosyolojik bir sorundur ! Pkk Sorunu Terör ve Uluslar Arası bir sorundur ! Yani Kürt Açılımı ile Pkk Tasviyesi'nin Aynı alanda konuşulması kafaları karıştırmaktadır ! İnşaAllah anlaşılıyordur...!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)