![]() |
#1 |
![]() Sümeyye Erdoğan AKP'de danışman oldu
Sümeyye Erdoğan, AKP’de gayri resmi olarak danışmanlık yapmaya başladı. Başbakan Erdoğan’ın önce ABD’de, ardından İngiltere’de eğitim gören küçük kızı Sümeyye Erdoğan, AKP’de gayri resmi olarak danışmanlık yapmaya başladı. GELiŞMELERi RAPOR EDECEK Sümeyye, AKP’nin dış ilişkileri ile dünya basınındaki yansımalarını takipten sorumlu olacak, dünyadaki gelişmeleri izleyerek rapor hazırlayacak. Tahsis edilen odayı, çalışma arkadaşı ile birlikte kullanacak olan Sümeyye Erdoğan uzun süredir babasına yurtdışı gezilerinde eşlik ediyor. http://haber.mynet.com/detay/politik...an-oldu/522336 Aile fertlerinin partilerde görev yapmasını hiç sevmiyorum ama gene de hayırlı olsun diyelim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bundan doğal ne olabilir ki?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sümeyye Erdoğan'ın AK Parti'deki görevi hayırlı olsun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bence de cok dogal.
hayırlara vesile olur inşallah. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben yanlış buluyorum bireysel siyasetten yanayım.. Dün Erbakan oğlunu ve kızını seçtiriyor diye eleştirileriliyordu bende eleştirenler tarafındayım.. Orda eleştirip burda doğal demek benim doğama hem ters hemde sevmediğim bir durum..
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ama bu durum fatih erbakan ile kıyaslanmaz ki
haksızlık ediyorunuz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ak Partide görev alması doğal fakat yarın bir gün olur da erbakan gibi bir tavır söz konusu olursa erdoğan da öyle bir şey yaparsa onuda gayet eleştiririz fırat müsterih ol en azımdan şahsım olarak tavrım değişmez.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ak partide dengeleri bozacak şekilde konuşmadığı sürece partiyi bazı partilerde olduğu gibi babamın malı diyerek kullanmadığı sürece
sorun yok ![]() Hayırlı olsun ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() İnsanların, babalarının işlerine ve mesleklerine yatkın olmaları çok doğal bir durumdur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|