AK Gençliğin Buluşma Noktası
Eskişehir Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Eskişehir'in Kültürü ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 04-06-2009, 00:55   #11
Kullanıcı Adı
Morte
Bu da Eskişehir'den bir kare. Kenar semt falan da değil yani, yeni yapılmakta olan Kongre Merkezinin 50-100 metre ötesi. Ayrıca bu da güzel hali. Yağmur yağınca çamur akıyor buradan o güzelim Cumhuriyet Bulvarına (Halkın hala Çifteler Caddesi dediği, Büyükerşen'in isim değişikliği merakı sırasında ismi değişen bir cadde olması lazım). Büyükerşen buraya makyaj yapmayı unutmuş sanırım

Bunun gibi yerler de var işte Eskişehir merkezinde. Kenar semtler daha da beter, siz düşünün yani...
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 01:20   #12
Kullanıcı Adı
Feride
morte sayende içim dışım eskişehir oldu. nereye baksam eskişehirle ilgili bi konu.. ya bi şehir bu kadar mı sevilir bilmiyorum ki: ) inşeAllah şu eskişehir'in en güzel şekilde kalkındığını görürsün..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 01:25   #13
Kullanıcı Adı
Morte
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
morte sayende içim dışım eskişehir oldu. nereye baksam eskişehirle ilgili bi konu.. ya bi şehir bu kadar mı sevilir bilmiyorum ki: ) inşeAllah şu eskişehir'in en güzel şekilde kalkındığını görürsün..
Ya bilmiyorum ben de neden bu kadar çok seviyorum ama... Bir çok nedeni var aslında İnşallah dediğin gibi Eskişehir'in en güzel hallerini göreyim de, başkan kim olursa olsun farketmez ya Olmazsa da artık İstanbul falan beni bekler yani, ben mi kurtaracağım bu şehri tek başıma değil mi
Alt 04-06-2009, 01:29   #14
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
Morte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya bilmiyorum ben de neden bu kadar çok seviyorum ama... Bir çok nedeni var aslında İnşallah dediğin gibi Eskişehir'in en güzel hallerini göreyim de, başkan kim olursa olsun farketmez ya Olmazsa da artık İstanbul falan beni bekler yani, ben mi kurtaracağım bu şehri tek başıma değil mi
ya değer verdiğin şehrinde bi bariz özelliği olsa yine.. o da yok... ) şimdi eskişehir'in neyi ünlü desem.. ondan da bişey çıkar mı şüpheli..o şehir adam olmaz söylim ben sana. kendini heder etme bukadar da desem de inanma. elinden gelenin en iyisini yapmaya devam tabiki de..büyükerşen seni bi göreve falan getirsin bari..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 01:34   #15
Kullanıcı Adı
Morte
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya değer verdiğin şehrinde bi bariz özelliği olsa yine.. o da yok... ) şimdi eskişehir'in neyi ünlü desem.. ondan da bişey çıkar mı şüpheli..o şehir adam olmaz söylim ben sana. kendini heder etme bukadar da desem de inanma. elinden gelenin en iyisini yapmaya devam tabiki de..büyükerşen seni bi göreve falan getirsin bari..
Eskişehir'in ünlü bir şeyi olmamasının nedeni de Büyükerşen'dir Ama gerçekten öyle. Mesela Yunus Emre gibi bir değeri varken Eskişehir'in, şehrin hiçbir yerinde doğru düzgün onunla ilgili birşey yok Konya'da Mevlana nasılsa burada da Yunus Emre'nin öyle olması gerekmez mi yani...

Büyükerşen beni bir yere getirmez ya... Adam bana baktıkça içi acır Kendi kurduğu fakülteden kendisini bu kadar kötüleyen bir insan çıktığı için orayı açtığına pişman olur mesela

Ya açıkçası bu Eskişehir ile sınırlı değil. Ben nerede olursam olayım, oranın iyiliği için çalışırım yine de. Sonuçta şehirlerimiz, ülkemiz kazansın değil mi...
Alt 07-22-2010, 23:43   #16
Kullanıcı Adı
Morte
Seçimlerden sonra açmışım bu konuyu, güncel tutacağım demişim ama mesaj yazmamışım bu güne kadar... Yerel seçimlerin üzerinden geçen bunca zamandan sonra artık ilk mesajda yazdığım konularla ilgili bilgi verme zamanı gelmiş sanırım...

1- Trafik Çilesi Bitecek:
Trafikle ilgili hiç bir çalışma yapılmadığı gibi, bu sorun dikkate bile alınmıyor. Bi ara dükkanlara mal indirenlerin gece saat 12'den sonra indirmesini kararlaştırmışlardı, trafik sorununu çözecek diye ama o da tutmadı

2- Yeni Çevre Yolları Yapılacak: Hükümetimizin projesi olan kavşakların bir çoğu bitti, son 1-2 tanesinde küçük çalışmalar kaldı.

3- Alt Yapı Sorunu Çözülecek, Toz Çamur Bitecek: Altyapıya 11 yıldır olduğu gibi dokulumadı şehirde, geçtiğimiz ay iki günde bir sel götürdü şehri hatta

4- Tramvay Biletleri 70 Kuruş Olacak: Tam biletler 1.60 TL, indirimliler 1.55 TL (Mayıs ayında yapılan zamla birlikte)

5- Kızılinler Termal Turizm Merkezi Olacak: Kızılinler neresi? Onu bile bilmiyoruz neredeyse

6- Kalabak Suyu 1 Lira Olacak: Seçimlerden önce 1.30 TL idi, şu anda 1.40 TL

7- Eses' imize Yeni Stadyum Çok Yakışacak: Tam bir çıkmaza girmiş durumda bu konu. Euro 2016 için projeler yapılmıştı ama o da tutmadı...

8- 5 Yılda 5 Bulvar Yapılacak: Bir tane olsa yeter diyoruz

9- Tramvay Uzak Mahallelere de Gidecek: Seçimden önce tırlar üzerinde giden tramvayların nerede olduğunu hiç kimse bilmiyor

10- Otopark Derdi Bitecek, Katlı Otoparklar Yapılacak: Bir tanesinin inşaatı sürüyor, hakkını yemeyelim... 11. yılında ilk otoparkı

11- Dar Gelirli Vatandaşlarımız da Ev Sahibi Olacak: TOKİ sağ olsun.

12- Aylık 5 m³ Su Bedava Olacak: Türkiye'nin en pahalı suyu Eskişehir'de galiba...

13- Ve son olarak, projelerin en büyüğü, başbakanımızın da destek verdiği Yeni Eskişehir Projesi.
Projenin düşünüldüğü alan şu anda çöplüğe dönmek üzere... Neyse ki bazı markaların yatırımıyla (Acıbadem Hastanesi, Özdilek AVM vs.) biraz canlanıyor oralar ama tren yolu yer altına alındığında balmumu heykel müzesi falan kurulur bence
Alt 07-22-2010, 23:51   #17
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Eskişehir bir kaç kilometreden ibaret bir yer gerçekten ...
Alt 07-23-2010, 01:08   #18
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Küçüktür ama ilçeleriyle -şehirden bağımsız- çok büyüktür.
Çok gelişti eskiye nazaran.

Merkezle işim yok,Sivrihisar ilçesinin bir köyüne giderim hep,Sivrihisar ilçesi dahi okadar gelişti ki anlatamam...

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti, büyükerşen, eskişehir, hasan gönen, proje, yeni eskişehir

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)