![]() |
#1 |
![]() Dedik ki: -Uzlaştılar! Ne için? TSK iç hizmet şeyi için! Sevindirik olduk! Oh be... *** Sevincimiz kursağımızda kaldı. Uzlaşmamışlar meğer. Uzlaşmış numarası yapmışlar... TSK İç Hizmet Kanunu'nun 35'inci maddesi yeni bir kavga için, yeni bir atışma için bahaneymiş meğer. -Getir! -Yok sen getir! Memleket hayrına bir şey yapacaklar ya... Burada kimin getireceği önemli. Gerisi hikaye... *** Şimdi de "ihanet"le suçluyorlar birbirlerini. Erdoğan diyor ki: -Liderine ihanet ettin! Kılıçdaroğlu anında cevap veriyor: -Sende öyle! Biri Baykal'a... Öteki Erbakan'a "ihanet" etmiş! *** Pardon pardon! Şu Anayasa paketinin içinde. Erbakan'a ya da Baykal'a "ihanet"in oylaması da var mı sahi? Yok mu? O zaman biz niye işin özüyle değil de... Hikayesiyle meşgulüz? Anayasa'yı mı oylayacağız? Yoksa liderlerin "ihaneti"ni mi? Hangisi? Hadi ÖZIŞIK İnternethaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok uzun yazı özet geçseydi keşke yahu.
ılmaz özdil ve diğer gangası olan lavuğunadıneydi, unuttum ona mı özenmiş :p Bu adamın yazılarını hiç beyenmem,zaten internethaberde de baya okuyucu çok pis ters köşeye yatırıyor bunu,özellikle başbakanımızın 6 emir ile ilgili sözlerine karşın yazdığı yazı o kadar saçmaydı ki offf diyorum başka bir şeydemiyorum ![]() Özü itibariyle doğru dile getirmiş.Ama erbakan ne alaka ? Bunu sorsaymış.Söz ihanetten açılacaksa,en büyük ihaneti chp halka yapmıştır.Bu kadar basit. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|