![]() |
#1 |
![]() ![]() DP Genel Başkanı Cindoruk, Başbakan Erdoğan'ın ağlamasını ağır bir şekilde eleştirirken çirkin bir benzetmede de bulundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Referandum öncesi panik halde olduğunu ve ne yapacağını bilemediğini öne süren Hüsamettin Cindoruk, Başbakan'ı geçmişte gördüğü Melodram Kumpanyası tiyatro oyuncusu Manukyan'a benzetti. Habertürk'e verdiği mülakatta Cindoruk, Başbakan Erdoğan için "Ağlamasını çok beğendim. Birinci sınıf melodram artisi gibi ağlıyor. Melodram Kumpanyası'ndaki Manukyan da böyle ağlardı. Önce tıkanır, sonra boşalırdı. Çünkü numaradan yapıyordu" dedi. Darbe döneminde asılan gençlerin ailelerine yazdığı mektup nedeniyle ağlayan Başbakan Erdoğan'a "Abartmasın" diye seslenen Cindoruk, darbeden Başbakan Erdoğan'ın hiçbir zarar görmediğini söyledi. Cindoruk şöyle konuştu: "Bir siyasetçi ağlarsa panik haldedir. İktidar kudreti temsil ediyor. Hiçbir kudret ağlayarak ortaya konmaz. İnsanların ağlamasına karşı değilim. Ama Başbakanların ağlamasına kesinlikle karşıyım. Üstelik 30 sene evvelki herkesin bildiği ama onun bilmediği, herkesin yaşadığı ama onun yaşamadığı olayları anlatması yanlış. Maziye bakarak gelecek kurulmaz. Maziden faydalanır insanlar. Sistemi ağlama duvarına getirirseniz olmaz. Başbakan diyor ki '27 Mayıstan biz de zarar gördük'. 27 Mayıs'ta doğmamıştın bile. Ya da doğduysan 4-5 yaşındaydın. O zararı görenler bizleriz. Darbeden zarar gören partinin başıyım. Başbakanlarımız, bakanlarımız asıldı. 4 ay Sayın Demirel ile birlikte Zincirbozan'da kaldım. 2.5 ay sıkıyönetim hapishanesinde kaldım,1 aya yakın ev hapsinde kaldım. Benim yanımda bu arkadaş yoktu. Bunlardan hiçbirini görmedim. Deniz Baykal vardı Zincirbozan'da. O yüzden abartmasınlar. Darbeler onlara hiçbir zarar vermedi. Aksine o darbelerden siyasi parti kurdular". Dünya Bülteni / Haber Merkezi
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() MANUKYAN diyerek başka bir yere işaret ediyor aslında, muharrem incenin kahramanı!!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() cindoruk cıh cıh hiç yakıştıramadım bak bunu sana
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Genetik bağları var darbeciler ile.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() 4 ay demirelle birlikte kalınca bazı şeylerini paylaşmış olacak ki böylesine saçma sapan sapıkça sözler sarfedebiliyor.
Partimiz,başbakanımız mı panik halde ? Yoksa kendisi mi ? Seçimlerde %2 oy dahi alamıcak birisini öneme alıp haber yapmaları zaten saçma. Darbe mağduru olmak için illa o dönemde yaşanmıcanı,hapis yatılmıcanı bilmeyen bu bunaktan ne beklenebilir ki ? Partilerinin angutluklarını Bolu-Ankara yolu üzerindeki afişlerinde görmek mümkün zaten ![]() Terörü biz yok edeceğiz,işsizliğe son ![]() Yakında tımarhanede kalmaya da başlar onu da hesabına katsın ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() en az 5 kez yorum yazdım sildim.düşündüm şimdi bu adama ne yazayım en ağırından bir hakaretmi yazsam yoksa ciddiye almayıp esmi geçsem...ağır yazsam zaten ağır biri değil es geçsem gönül razı değil..kayıtsız kalmamk adına şunu yazayım..siyasi hayatları boyuınca bu millete ne vermişlerki milletin seçtiği bir insana böyle konuşuyor...neyse susayım daha da ileri gidip onun seviyesine inmeyeyim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() kendini bilmez bi adam işte. yaşlanmış zaten ne dediğini de bilmiyor dikkate almamak gerek
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|