AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-29-2010, 10:54   #1
Kullanıcı Adı
Feride
Standart Siz de bizi iktidara getirmek için mi Anayasa Mahkemesi'ne koştunuz?
Hüseyin Çelik, Kılıçdaroğlu'nun, "e-muhtıra AKP'yi iktidara getirmek için verildi." iddiasını, 'zavallılık' olarak niteledi. CHP liderini ti'ye alan Çelik, "Buna ölüler bile güler." ifadesini kullandı. "Sabih Kanadoğlu ile de mi anlaştık?" sorusunu yönelten Çelik, CHP'yi de, "Bildiriyle aynı gün Anayasa Mahkemesi'ne gittiniz. Sizinle de mi işbirliği yaptık?" diye iğneledi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "27 Nisan e-muhtırası AKP'yi yeniden iktidara getirmek amacıyla verildi. Başbakan Erdoğan'la dönemin Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt işbirliği yaptı." iddiası AK Parti'de ciddiye alınmadı. Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini ti'ye aldı. "Siz bu iddiayı nasıl karşılıyorsunuz bilmiyorum ama ben sadece 'pes doğrusu' diyorum." tepkisini veren Çelik, "Yani bu zavallı iddiaya göre, Sayın Başbakan, Sayın Büyükanıt'a demiş olmalı ki: 'Ver bir muhtıra biz yeniden iktidara gelelim, siz de kapın zırhlı arabayı.' Öyle mi? Bu iddiaya sağlar değil, ölüler bile güler Sayın Kılıçdaroğlu. Gerçekten siz kendi iddianızı ciddiye alıyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

CHP liderine iğnelemelerde bulunan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu mantığa göre '367' saçmalığını ortaya atan Sayın Sabih Kanadoğlu, buna mal görmüş mağribi gibi sarılıp cumhurbaşkanı seçimini engelleyen ve meseleyi Anayasa Mahkemesi'ne taşıyan Sayın Kılıçdaroğlu'nun partisi CHP, 367 kararını veren Anayasa Mahkemesi de AK Parti'nin yeniden iktidara gelmesi için AK Parti'yle çıkar işbirliği yapmış demektir. Buna ne dersiniz Sayın Kılıçdaroğlu? Sizin partiniz böyle bir ihanetin nasıl faili oldu?"


Zaman

: )) Güzel söylemiş. Chp'nin saçma teorilerine nasıl cevap verilebilir ki..!

 

Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi