![]() |
#1 |
![]() Tüm senli dusuncelerımı bır bır yok ettım bu gece.. Silip attım ne varsa sana dair kalbımde.. ´´Önce o masum yuzunu.. Sonra huzuru buldugum o gözlerini Ve daha daha sonra senle olan tum anılarımı sıldım hafızamdan.. Bombosum artık.. Askınla paramparca ettıgın yuregım; sensızlıkten arınmıseskı masumluguyla basbasa.. *Artık aglamayacagım sensız gecelerde.. Yagmura karısmıcak gözyaslarım.. Artık ´´Senı Sevıyorum demıyecek dilim.. Duymayacaksın benden o özel ıkı kelımeyı.. Kırletmeyecegım senınle... Anmayacagım adını! Hıssetmeyecegım o yalancı sevgını! Gulusunu ozlemeyecegım.. Sana gelen tum yollarımı kapadım! GELME bana dıye.. Artık sana duşen tek sey yalanı karıstırdıgın askınıda alıp cekıp gıtmek!! YÜRÜDÜĞÜMÜZ yollar gectıgımız o sokaklar,askımıza sahıt olan ne warsa hepsınıde yakarak hemde.. Haketmıyorsun Hıc bıseyı.. Masum sevgımı paramparca ettın.. Öldurdun acımadan yasarken! Katilisin kalbımın.. O yuzden cek gıt artık!! Nefretım olmadan kufrum edebımı aşmadan GIT!! Şunu unutma sadece.. ´´Bu kız artık senı ozlemıyor Bu kız artık senı gormek ıcın gun saymıyor Bu kız artık senden bı yudum sevgı beklemıyor Bu kız artık senı sevmıyor´´ Bu kız ıcın BITTIN ARTIK SEN! Bitmişliginle kal.. Gelme.. alıntı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() çok güzel....
eskiden sevda ya tutulanlar böyle yazarlarmış... sizide bayadan beridir, bu hâl içerisinde görüyorum(: |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Halimi bazen ben bile bilmiyorum kardeşim. Bazen iyi bazen kötü ama her şeyin hayırlısı diyelim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|