![]() |
#61 | |
![]() Alıntı:
Budizmi bilerek yazdım.buna da din diyince meşruluk kazandırmış oluyor muyuz? Din teriminin içindeki yerini sormuyorum, meşruluk? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
![]() Alıntı:
Budizm ise Polonya Yahudisi bir kişi tarafından Para ile Kitleleri yönetmek adına üretilen bir sistemdir... ! Sistemin adı Haşa Allah'a ve resulune karşı Dindir... ! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
![]() Alıntı:
Bazı kardeşlerimiz Müslümanlar diyelim ! Haşa Allah c.c.'nün Hristiyanlık yahut Musevilik gibi Din indirdiğini sanıyorlar ! Acizane hassasiyetim buradadır... ! İslam Dışında olan her sistemin adı da Dindir... Meşru sayılmaz ! ama gerçekte İslami Kurallara göre kabul edilir...! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
![]() Alıntı:
Hatta sakınca değil bu müslüman olarak görevimizdir... Peygamberimizin mescidinde papaz heyetini misafir edip diyalogda bulunduğunu bilmekteyiz... Evet doğrudur bir çok insan bu sayede İslamla şereflenmiştir ama geçen gün bir video izlemiştim güneydoğuda bir ilde bir çok insan hristiyanlığa geçmiş... Keza kıbrısta 500 aile hristiyan olmuş... Türkiye genelinde bir misyoner faaliyet sürmekte ve çocuklarımız gençlerimiz dinlerini değiştiriyor... Bunlara karşı ne gibi önlemler alıyoruz?Hristiyana yahudiye gösterdiğimiz bu hoşgörü onların ellerini kollarını sallayarak kendi misyonerliklerini daha rahat bir zeminde yapmasına yol açıyor olabilirmi? İkincisi şöyle bir sıkıntım var...Tamamdır höşgörü dinimizde esastır ve sonuna kadarda hoşgörü taratarı olmalıyız... Ama bizim hoş görü ahdlerimizi hiçe sayarak her gün yeni bir islam beldesini daha işgal etmekteler... Siyonist israil ve destekçisi haçlı orduları her gün müslüman kardeşlerimizn kanını dökmekte...Diyalogla bunu nasıl çözeceğiz?Kaldı ki ayet ortadayken... Eğer antlaşmalarından sonra yeminlerini bozarlar ve dininize saldırırlarsa, küfrün önderlerine karşı savaşın. Çünkü onlar yeminleri olmayan adamlardır. (Onlara karşı savaşırsanız) umulur ki küfre son verirler.|tevbe 12| |
||
![]() |
![]() |
#66 | |
![]() Alıntı:
konuya muhalif olan kardeşlerimizin de itirazlarını delillendirerek görüşlerini görmek isterim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
![]() Alıntı:
Misyonerler faaliyetlerini son 30 yılda değil hristyanlığın başlangıcından beri yapmaktadırlar. Türkiye'de müslumanlar hristyanlaşıyor ifadeleri tahrik edici görünse de işin aslında misyonlerin bir başarısı yok ! Aksiyon, misyonerlik tartışmaları ve 'Hıristiyanlaşan Türkler' meselesine son noktayı koyuyor. Nüfus kayıtlarına göre 1916 yılından günümüze kadar 88 yılda İslamiyetten Hıristiyanlığa geçen vatandaşlarımızın sayısı 2 bin civarında. Bunların neredeyse tamamına yakını zaten Ermeni, Süryani, Rum veya diğer etnik gruplardan olup asıl dinine dönenlerden oluşuyor. Yüz kadarı da evlilik yoluyla Hıristiyanlığa geçmiş. Alıntı:
sonuna kadar hoşgörü yok Yavuz kardeşim.İslam denge dini olduğu gibi hoşgörü de de dengeyi bize öğütler. hoşgörü de sınır vardır. milletimizin ülkemizin geleceğini tehlikeye sokacak milli manevi değerlerimize tahrib verecek davranışlara karşı hoşgörülü olunması asla söz konusu değildir. başkalarının hakkının söz konusu olduğu meselelerde hoşgörülü olmak müsamaha göstermek kimsenin hakkı değildir. birisi kalkıp da bir toplumun bugününe, geleceğine saldırıyor, aileyi tehdit ediyor; cana, akla, dine ve mala dokunuyorsa, bu türden davranışlara karşı müsamahalı olmak bizi aşar. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
![]() Bilinmesi gereken bazı gerçekler mevcuttur...!
İlk olarak Tarihte Hıristiyanlar Haçlı Seferlerini düzenlememişlerdir...! Haçlı Seferlerini Düzenleyenler Hıristiyanların arasına sızan TAPINAK ŞÖVALYELERİ yani Masonlardır...! İslam bize sevgi bakımından en yakın Kitap Ehli'nin Hıristiyanlar olduğunu bildirmektedir...! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
![]() Alıntı:
İyi bir hristiyan zaten aldanmaz diyecek ve diyaloğu o çerçevede kabul edecek buda ciddiye alınmadığının bir göstergesi değilmidir?O zaman hristiyan diyaloğu sadece karşı tarafa misyonerlik yapmak için bir fırsat olarak görür anlamı çıkartılamazmı? Vede şunu sorayım doğrudur misyonerliğe karşı en önemlisi İslam bilincimizi güçlendirmektir... Peki bunu sadece 3 yıl evde kalan ve bu sürede öğrenciliğini sürdüren islam konusunda çok ciddi eğitim almamış gençleri evlere imam tayin ederek mi yapacağız? Alıntı:
Müslüman beldelerimizden işgal edilmeyen kaçtane kaldı? |
|||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|