AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-09-2010, 11:49   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Arrow Servis kazasında ölenler belli oldu

Yenibosna Kuleli mevkiinde lastiği patlayan servis minibüsünün sebep oldu servis kazasında ölenlerin isimleri belli oldu.
Servis kazasında ölenler belli oldu
Kazada, Orhan Cevdet, Selçuk Uludağ, Yaşar Çetin isimli THY personeli hayatını kaybederken, yaralanan 7 kişinin tedavisi Bakırköy Devlet Hastanesi'nde devam ediyor.

THY'nin personel taşımasını yapan Turex adlı şirketin Kartal-Yakacık servis minibüsünün lastiği bu sabah saat 06.00 sıralarında Yenibosna mevkiinde patladı. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen minibüs takla atıp sürüklendi. Araçta bulunan THY'nin değişik birimlerinde çalışan personelden üçü olay yerinde hayatını kaybetti.

Aralarında ağır yaralıların da bulunduğ 7 kişi ise Bakırköy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. CİHAN


İSTANBUL'DA FECİ KAZA

Kontrolden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra takla atmaya başlayan minibüs 3 kişinin ölümüne, 7 kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Kaza saat 06.00 sıralarında D-100 Karayolu Edirne istikameti Yenibosna mevkiinde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, aşırı hızlı olduğu öğrenilen servis minibüsü sol şeritte ilerlerken birden lastiği patladı. Lastiği patlayan minibüs şoförün kontrolünden çıkarak önce Metrobüs hattını koruyan bariyerlere çarptı. Daha sonra takla atmaya başlayan minibüs yaklaşık 20 metre ileride yanı üzerine devrildi. Kaza anında bazı personellerin camdan fırladıkları öne sürüldü.

Kaza sonrası THY personeli olduğu öğrenilen 3 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Ölenlerden birinin kafasının koptuğu gözlendi. Kazada 7 personel vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılara müdahale etmek için çevreden çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza sonrası D-100 karayolunda adeta can pazarı yaşandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki en yakın hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Olay sonrası THY personelleri de kazanın yaşandığı yere akın etti. Meslektaşlarının cansız bedeni ile karşılaşan bazı çalışanlar ağlamaya başladı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri olası bir yangın ihtimaline karşılık kaza yapan aracın bulunduğu yeri köpükle ıslattı. Cesetlerin yapılacak incelemenin ardından morga kaldırılacağı bildirildi.

O TAKSİ ARANIYOR

Türk Hava Yolları (THY) personelinden 3 kişinin öldüğü, ikisi ağır 7 kişinin de yaralandığı kaza ile ilgili ön tarafı hasarlı ticari bir taksinin arandığı belirtildi. Ticari taksinin THY personelini taşıyan minibüsü sıkıştırdığı ve kazaya sebep olduğu iddia edildi.

Kaza saat 06.00 sıralarında D-100 Karayolu Edirne istikameti Yenibosna mevkiinde meydana geldi. Kazada ilk belirlemelere 3 kişi öldü, ikisi ağır 7 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili çeşitli iddialar dile getirildi. İlk bilgiler kazanın yolcu minibüsünün lastiğinin patlaması sonucu meydana geldiği yönündeydi. Daha sonra polis kaynaklarından alınan bilgiye göre, ön tarafı hasarlı ticari bir taksinin minibüsü sıkıştırdığı ve kazaya sebep olduğu iddia edildi.

Kazada yaralanan yolcular olay yerine gelen ambulanslara çevre hastanelere kaldırdı. Feci kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı

CİHAN

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi