![]() |
#1 |
![]() Herkes kendi il'ini seçip , hem il' inin ne kadar oy aldığını görebiliyor. Hem de oyunu kullanabiliyor. Benim çok hoşuma gitti bu..Mutlaka bakın..
http://haber.mynet.com/anket
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ankara'da 'Hayır' oyu önde baya..
Gerçi pek bişey ifade etmez orda ki anket ama verdim yinede.. Konu Ruh-i zar tarafından (08-10-2010 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Evet çok da önemli değil ama yine de verelim oyumuzu.
Diyarbakır 72.43 Evet 27.57 Hayır |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İyide ben bu ankette 2 kere oy kullandım valla sabah kullandım şimdide kulandım bu anket güvenilir değil .
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Anketlerin güvenilirliği tartışılır ,Konya yı görünce düşüncelerim pekişti yanlış olduğu kesin.
![]() sağol almi (: |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() Ya esasında ben de inanmam anketlere. Bunu her zaman dile de getiririm. Fakat Bu farklı geldi bana. Her ne kadar inandırıcılık noktasında eksiklikler olsa da.. (: Biz yine kullanalım. Yalan,doğru orası bizi ilgilendirmesin.. (: Maksat hem sanalda hem reel de üstümüze düşeni yapmak değil mi ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Evet arkadaşlar bende kullandım izmir ben kullanmadan önce EVET oyunda %29.89 du ben kullandım %.29.91 oldu
![]() ![]() ![]() Bu anketi hazırlayanlarda emin olun Cehaletin ileri gelenlerindendir ![]() Bizler sandıkta göreceğiz ne çıkacağını hiç dikkate almaya gerek yok böyle anketyleri ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ya dün kılıçdaroglu bi programa katılmıştı orda gösterilen türkiye geneli anketi görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() mynet kadar hükümet karşıtı bir site daha var mı? yaptıkları anketler hiçbir zaman gerçeği yansıtmıyor. 2009 da ki ankete göre chp nin 35- 40 belediyeyi kazanmış olması gerekiyordu. 2007 de chp ile AK Parti at başı gidiyordu sözde.
Batman İli Sonuçları Evet %65.74 (165) oy ![]() Hayır %34.26 (86) oy |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|