08-11-2010, 15:21 | #1 |
Kılıçdaroğlu, Gökçek'i yalanlayamadı Kabul etti...
Kılıçdaroğlu, Gökçek'i yalanlayamadı "Havuzlu villalarda oturmayacağız" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villa yapan bir koomperatifte payı olduğu kendisi tarafından da doğrulandı. CHP Genel Başkanı seçildiği ilk günlerde sürekli "biz havuzlu villalarda oturmayacağız, zenginleşmeyeceğiz" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villası olduğu iddiaları kendisi tarafından da doğrulandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Melih Gökçek'in, "Kemal Kılıçdaroğlu havuzlu villası var mı yok mu açıklasın" sözüne verdiği cevapta öyle bir yapının olduğunu doğruladı. Ancak Kılıçdaroğlu, "Gökçek'i çok ciddiye alan bir insan değilim. Onun zaten maskesini indirdim. Şimdi tabi kendi kendisini gündeme taşımak istiyor" dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yaptığı, "Kemal Kılıçdaroğlu havuzlu villası var mı yok mu açıklasın" dediğinin hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Gökçek'i çok ciddiye alan bir insan değilim. Onun zaten maskesini indirdim. Gardı da düştü. Şimdi tabi kendi kendisini gündeme taşımak istiyor. Ama kendisine bir katkıda bulunmak isterim. Benim kooperatif hissemi 5 kuruş kar almadan yaptığım bütün harcamaları verirse kendisine aynen verebilirim." Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Gökçek, CHP Genel Başkanı seçildiği ilk günlerde "Havlu villalarda oturmayacağız, zenginleşmeyeceğiz" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villasının olduğunu iddia etmişti. Gökçek iddiasını elindeki belgelerle desteklemişti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun verdiği cevapta iddiayı yalanlamaması Gökçek'in haklı olduğunu ortaya koydu. Dünya Bülteni / Haber Merkezi
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-11-2010, 15:27 | #2 |
keMAL iyice kafayı yedi,kafayı yedikçe iyice insanlıktan çıkmaya başladı.
Hadi bu önemsiz,ama son günlerde söylediği sözleri bir 'hayvan' dahi söylemez ağzı olsa. Ana bacı küfür emediği kaldı,başbaknın yanı sıra seçmene yani bizede saldırıyor. Eeee devam ederse altta kalmayız elbet. |
|
08-11-2010, 15:34 | #3 |
Bay keMAL havuzlu villa derken kendini kastediyormuş demekki...
Yahu adam bari birazcık tutarlı olur... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|