08-11-2010, 13:52 | #1 |
Neden EVET
Bu yaptığım çalışmada Anayasa Mahkemesi ve diğer yüksek yargı organlarının 1982 Anayasasına dayanarak milletimizin ne kadar mağdur ettiğini göstermeye çalıştım.Anayasa Mahkemesi ve HSYK ile ilgili maddeler değiştirilip AK PARTİ yargısı oluşturulmaya çalışılıyor deniyor ya.EVET diyerek AK PARTİ yargısı değil milletin yargısı oluşturulmalı,milletin Anayasası oluşturulmalı diyoruz.12 Eylül Anayasasından AK PARTİ mağdur olmamış diyenlere; Fişlenenler,başörtüsü yüzünden üniversiteye giremeyenler, katsayı adaletsizliği yaşayanlar, YAŞ la Askerden atılanlar,Yaz kuran Kursları bile kapatılmak istenenler... heralde sadece CHP,MHP değildi.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-11-2010, 13:55 | #2 |
Öncelikle akp değil AK PARTİ olacak oraları ben düzelttim.
Bu çalışma size mi ait ? Güzel bir emek size aitse emeğinize sağlık. |
|
08-11-2010, 14:08 | #3 |
ADALET İÇİN EVET
Bu çalışmayı AK PARTİ Bağcılar İlçe Başkanına verdim.
Teşekkürler değişiklik için Bu çalışma 1.94 Mb. ama burda en fazla 97 kb. gönderebiliyorum. Ben belgenin orjinalini İl Teşkilatına e-mail yoluyla yolladım. İlgi gösterdiğiniz için teşekkürler.Burda Photoshop da resim yapıştırmaktan çok kompozisyon için 1 hafta uğraştım.Bu Anayasa Paketi sadece AK PARTİ' yi ilgilendirmiyor dolayısıyla EVET çıkarsa bizde faydalanacaz.Katkım olsun istedim. Ayrıca bunu forumda açılmış her konuya cevap olarak yazmayı düşünüyorum.Uyar mı? Konu hakima tarafından (08-11-2010 Saat 14:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
08-11-2010, 14:17 | #4 |
Kardeşim hoş geldiniz. Emeğinize sağlık.
Ak_Kelebek arkadaşımız forumda yönetici. Dolayısıyla müdahele edebilme hakkına sahip. Her üyenin müdahalesi sözkonusu değil anlayacağınız. Ayrıca düzeltmenin sebebi ; Partimizin adının kısaltılmışının 'akp' değil ; 'ak parti' olması sebebiyledir. Yoksa kişisel bir şey sözkonusu değildir. |
|
08-11-2010, 14:18 | #5 |
İnşallah EVET çıkaracağız referandumda. emeklerinize sağlık tekrar gerçekten güzel gözüküyor. |
|
08-11-2010, 20:27 | #6 |
beğendim emeğine sağlık
|
|
08-11-2010, 22:10 | #7 |
emeginize saglik kardesler ins refarandumda koca bi EVET olacak ve yine turkiye kazanack
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|