AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-12-2010, 01:59   #11
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cok kez dedim yine diyorum senin bu iyimserligine hayranim kardesim.. acaba bu süreci yasamak icin 28 subat gereklimiydi peki o zaman tepki koysaydida durum bu rahleye gelmeseydi..
28 şubat gereklimiydi?

28 şubat darbesi yapılabilecek kadar ülkemizin devlet olarak çürük bir ağaç olduğunu göstermiştir. Gerekli kelimesi yanlış olur.
şöyle diyebiliriz. 28 şubat yaşanacak kadar kötü bir durumda isek buda koalisyon hükümetiyle değil iktidar hükümetiyle değişir. Tepki koysaydı eğer bugun erdoğanı bulamayabilirdik.

ya çabucak kanlı geçiş yapacaktık buda cok zor ozamanlar halkımızı daha bukadar uyanık değildi. yada yeni bir sistemle halka hainleri göstererek tatlı geçiş yapacaktık.(şuanda olduğu gibi)
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2010, 11:23   #12
Kullanıcı Adı
depare
Bunu basından gizlemeden yapmak yürek ister..!
O tokat atan eli yedirirler adama..!
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2010, 20:34   #13
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunu basından gizlemeden yapmak yürek ister..!
O tokat atan eli yedirirler adama..!
Basından gizlemeyeceklermiş, kara kutu şükrünün dediğine göre herkesin gözü önünde yapacaklarmış.

Ben pek inanmadım.

Böyle bir şey olması halinde dediğiniz gibi o tokatı atana, attırana da o eli yedirirlerdi!

Erbakan hoca bile tutamazdı insanları.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-13-2010, 00:29   #14
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeş biraz fazla sinirli değil misin?

kıyımdan bahsederken seni kastetmedim. sen daha yenisin zaten. eskiden daha adamın rumuzuna bakarak mesaj dahi atmamış milligörüşçüler banlandı forumda. bunu da şuan forumda olmayan 2 üye yapıyordu. ahmet iyi bilir.

sevdiğim bir abimdi, üzüldüm sadece kendisini banlanmış görünce. inşallah 1 hafta aradan sonra tekrar foruma katılır.

murat o banlanan iki kisiden en fazla ceken nusrettir, onlara karsi, onlarin diktatörlügüne karsi en fazla dik durusu sergileyen nusrettir bundan emin olabilirsin..
hatta bu yüzden nusret istenmeyen adam oldu..
kardes sebebsiz kimse banlanmaz. o abi diye belledigimiz kisinin yaptigi hakaretleri görünce ona hic bir saygim kalmadi kendisi bize örnek olacagina resmen bize hakaret etti..
bizim yanlislarimiz olabilir, biz dört dörtlük insanlar degiliz ama burada bizleri hedef gösterip birde bizi birbirimize düsürmeye calisirsa babam olsa saygim kalmaz..
Velhasil kelam kardesim icin rahat olsun eger ortada bir adaletsizlik olsa buna en fazla tepkiyi nusret koyar, ben koyarim ama artik bardak tasmistir kardesim..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-13-2010, 01:18   #15
Kullanıcı Adı
unnamed
ne denilirse denilsin...
28 şubat'ın en kabahatli adamı hala gözümde Erbakan'dır...
belki de dirayetli bir duruşla istifa etseydi, şimdi belki de hala o iğrenç günün kalıntıları olmazdı bizlerde...
Alt 08-13-2010, 01:23   #16
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne denilirse denilsin...
28 şubat'ın en kabahatli adamı hala gözümde Erbakan'dır...
belki de dirayetli bir duruşla istifa etseydi, şimdi belki de hala o iğrenç günün kalıntıları olmazdı bizlerde...
daha 28 şubat olmamışken erbakanın yerinde odun olsa o partiye oy veririm diyenler vardı. o günkü halkın zihniyeti her ne olursa olsun erbakan düşmanlığıydı. Bu düşmanlık milliyetçi cephe ve ortanın sağı dedikleri zad idi.
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)