![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
28 şubat darbesi yapılabilecek kadar ülkemizin devlet olarak çürük bir ağaç olduğunu göstermiştir. Gerekli kelimesi yanlış olur. şöyle diyebiliriz. 28 şubat yaşanacak kadar kötü bir durumda isek buda koalisyon hükümetiyle değil iktidar hükümetiyle değişir. Tepki koysaydı eğer bugun erdoğanı bulamayabilirdik. ya çabucak kanlı geçiş yapacaktık buda cok zor ozamanlar halkımızı daha bukadar uyanık değildi. yada yeni bir sistemle halka hainleri göstererek tatlı geçiş yapacaktık.(şuanda olduğu gibi) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Bunu basından gizlemeden yapmak yürek ister..!
O tokat atan eli yedirirler adama..! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Ben pek inanmadım. Böyle bir şey olması halinde dediğiniz gibi o tokatı atana, attırana da o eli yedirirlerdi! Erbakan hoca bile tutamazdı insanları. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
murat o banlanan iki kisiden en fazla ceken nusrettir, onlara karsi, onlarin diktatörlügüne karsi en fazla dik durusu sergileyen nusrettir bundan emin olabilirsin.. hatta bu yüzden nusret istenmeyen adam oldu.. kardes sebebsiz kimse banlanmaz. o abi diye belledigimiz kisinin yaptigi hakaretleri görünce ona hic bir saygim kalmadi kendisi bize örnek olacagina resmen bize hakaret etti.. bizim yanlislarimiz olabilir, biz dört dörtlük insanlar degiliz ama burada bizleri hedef gösterip birde bizi birbirimize düsürmeye calisirsa babam olsa saygim kalmaz.. Velhasil kelam kardesim icin rahat olsun eger ortada bir adaletsizlik olsa buna en fazla tepkiyi nusret koyar, ben koyarim ama artik bardak tasmistir kardesim.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ne denilirse denilsin...
28 şubat'ın en kabahatli adamı hala gözümde Erbakan'dır... belki de dirayetli bir duruşla istifa etseydi, şimdi belki de hala o iğrenç günün kalıntıları olmazdı bizlerde... |
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]() daha 28 şubat olmamışken erbakanın yerinde odun olsa o partiye oy veririm diyenler vardı. o günkü halkın zihniyeti her ne olursa olsun erbakan düşmanlığıydı. Bu düşmanlık milliyetçi cephe ve ortanın sağı dedikleri zad idi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|