AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-14-2010, 02:17   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart 'Evet' Demek Bu Milletin Hayrınadır
'Evet' demek bu milletin hayrınadır



Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Özgürlükleri anayasaya uymayan, yargı kararlarıyla baltalanan ülke anayasalı olur ama anayasal bir ülke olamaz. Evet demek, bu milletin hayrınadır" dedi.

Sincan Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nun iftar yemeğinde konuşan Gündoğdu, "Bu ülkede Cumhurbaşkanı'nın başkomutan olduğunu ilk defa YAŞ kararlarında gördüğünü" söyleyerek, "Resmiyette Genelkurmay, Başbakan'a bağlıydı ama kararlarda hep başbakanlar Genelkurmay'a bağlıydı. Noter gibi imza atıyordu. Genelkurmay'ın da Başbakan'a bağlı olduğunu gördüm. İnşallah Genelkurmay'ın, Milli Savunma Bakanlığı'na da bağlı olduğunu görürüm" diye konuştu.

21. yüzyılda halen darbecileri koruyan bir maddenin anayasada bulunmasının bu ülkenin ayıbı olduğuna dikkat çeken Gündoğdu, sadece bu ayıptan kurtulmak için bile 12 Eylül'de Milli Takım ruhuyla hareket ederek, referanduma 'evet' oyu kullanılması gerektiğini kaydetti.

Ahmet Gündoğdu, sözlerine şöyle devam etti: "Dün komünistlere karşı bize üye olun diyenler komünistlerle kol kola girmişse, dün falancalar PKK'lı diye ölümü kötüleyip sıtmaya razı edenler kol kola girmişlerse, hayır diyenlerin kimler olduğuna bakın. Hayır için çalışanların H harfindeki hayırlı manasında çalışmadıklarını, şerde ittifak kurduklarını görün. Onlar hayır demek için bir araya gelmişse evet demek bu milletin hayrınadır."

Haber Vaktim 14.08.2010

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım