Alıntı:
süleyman-bin-muhammed Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
niye banlandin! sebebi acik elestirmekle,iftira atmanin farkini ayirt edemedigin icin..burada erbakan propagandasi yaptigin icin..
senin yaptigin müslüman mahallesinde salyangoz satmaktir..daha yeni bir secimden ciktik daha halk yeni erbakan hocaya söylediklerinin zekatini verdi ;)..
evet ak parti 2002 de kuruldu..eger erbakan koltuga yapismasaydi ve birakacagi zaman biraksaydi ak partiyi kuranlar belkide ak partiyi kurmaya ihtiyac duymayacaklardi ;)
|
sen hala anlamamışsın sen akp oyların cumhuriyet mitinkçilerinin ve sarıkız cılara tepki idi benim anam bacım ve babmda akp oyverdi ama akp beyendiğinden değil erbakan , menderese sayip çıkamadık bari üztünde en azından islamcılık ismi olanlara sayip çıkalımd diye oy verdiler...
yazık...
|
öncelikle biraz türkceye özen göster daha öncede dedim türkcen ziyadesiyle kötü cünkü özen göstermeden yaziyorsun..
sonraya gelelim hemen yapmissin siyasi analizi ak parti nin nereden oy aldigina dair..ama unuttugun birsey var ak parti sadece milli görüs kökeninden oy almadi oradan aldigi oy orani bellidir..
ayrica erbakanla, menderes hic bir zaman ayni kulvarda olmadi..erbakana sahip cikamadik diye bir olay yok eger öyle olsaydi 28 subat sürecinden hemen sonra fazilet partisi yüzde 15 oy almazdi..
ya siz ne kadar meraklisiniz ak partinin basarisindan nemalanmaya..sizin hocanizin her türlü söylemine ragmen ak parti bu oyu almistir yani erbakana sahip cikamadik diye degil, erbakana kizdiklari icin oylarini ak partiye verenler cogunluktadir..
eger erbakan olmasa bana göre sp biraz daha oy fazla alirdi ;)