![]() |
#1 |
![]() '13 Eylül sabahı mutlu azınlığın 72 milyon vatandaşa baskısı son bulacak'
![]() AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, 13 Eylül sabahı mutlu azınlığın 72 milyon vatandaşa tahakküm ve baskısının son bulacağını söyledi. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Zeybek, AK Parti milletvekilleri Sait Açba, Halil Aydoğan ve parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Celal Bursalıoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Başkanı Zeybek, 13 Eylül sabahının Türkiye'nin selameti açısından büyük bir gün olacağını söyledi. O gün, mutlu azınlığın 72 milyon vatandaşa tahakküm ve baskısının sona ereceğinin altını çizen Zeybek, 13 Eylül sabahı demokratik bir Anayasa devrinin başlayacağını kaydetti. Milletvekili Sait Açba da referandum meselesi ile ilgili halk ile birebir diyalog ve görüşme içerisinde olduklarını söyledi. Bu değişikliğin referandum şeklinde halkın takdirine sunulmasının iyi olduğunu dile getiren Açba, "Çünkü halkımızın bilinçli bir şekilde sandığa gitmesi çok önemlidir. Referandum, demokrasi kültürünün gelişmesi adına bir yol haritası niteliğini taşımaktadır." dedi. Muhalefet liderlerinin yaptıkları çalışmalarda bu referandum sürecini AK Parti'nin bir projesiymiş gibi lanse ettiklerine değinen Açba, "Altını çizerek söylüyorum; 12 Eylül'de hiçbir siyasi kuruluş ve parti oylanmayacaktır. Bu referandum ülkemizin Darbe Anayasası'ndan kurtuluşunu oylamak içindir." şeklinde konuştu. Zaman 17.08.2010
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allahın İzniyle son bulacaktır..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ''12 Eylül'de hiçbir siyasi kuruluş ve parti oylanmayacaktır. Bu referandum ülkemizin Darbe Anayasası'ndan kurtuluşunu oylamak içindir."
Bunu herkes bi anlasa.. Anlamayan anlamasın inşAllah 13 eylül sabahı her şey belli olcak.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Azgın azınlık kan kaybediyor hayırlısıyla.
13 rakamıda uğursuzdur,'hayırsız'dır,'hayırsız' bir 13 Eylül'e uyanacağız,hatta ne uyanması sabahlar olmasın vur patlasın çal oynasın olcak ![]() Gerçi bu uğursuz olayına inanmam ama bu azgın azınlık sever böyle şeyleri ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
571 - Peygamberimizin Doğumu. (Rakamların Toplamı 13) 634 - Hz. Ömer (r.a) Halife Oluyor ve İslam Ülkelerinin Sınırları Libya ve İran İçlerine Kadar Genişliyor. (Rakamların Toplamı 13) 751 - Talas Savaşı'ndan Sonra Türkler İslamiyeti Kabul Ediyorlar. (Rakamların Toplamı 13) 1048 - Bizanslıların Pasin Ovasında Bozguna Uğramasıyla Birlikle Selçuklular Anadolu'ya İlk Defa Büyük Bir Kuvvetle Girmiş Oluyorlar. (Rakamların Toplamı 13) 1147 - 2. Haçlı Seferleri Başarısızlıkla Neticelendi. (Rakamların Toplamı 13) 1444 - Haçlı Ordusu Varna Savaşında Darmadağın Edildi. (Rakamların Toplamı 13) 1453 - İstanbul'un Fethi. (Rakamların Toplamı 13) 1570 - Kıbrıs Fethedilerek Doğu Akdeniz Tamamen Türk Gölü Haline Getiriliyor. (Rakamların Toplamı 13)" Alıntıdır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Boşuna demedim ben sevmem,onlar sever diye
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|