AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-18-2010, 16:13   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Evet Oyları Her Geçen Gün Artıyor
Evet oyları her geçen gün artıyor



Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Karabük'ün Eskipazar ilçesinde yaptığı konuşmada referandumda Evet diyeceklerin sayısının her geçen gün arttığını belirtti.

Karabük Valisi İzzettin Küçük, milletvekilleri; Mehmet Ceylan, Mustafa Ünal, Cumhur Ünal ve J.Albay Ufuk Nayır, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve diğer protokol üyeleri ile Eskipazar Mermerler Mahallesi girişinde karşılanan Çağlayan, Eskipazar Belediye binasından halka seslendi.

Ülkenin geleceğine ışık tutmak için referandumda 'Evet' denmesi gerektiğinin altını çizen Bakan Çağlayan, "Bu referandum halkın referandumu. Hiçbir siyasi partiye veya başka herhangi bir kuruluşa mal edilmemelidir. Bu anayasa bu ülkeye yakışmıyor. Onun için sayın Başbakanımız göreve geldiği günden bu yana hep bir anayasa yapma düşüncesi içerisindeydik. Darbe anayasası bu ülkenin kaderi olmamalı. Gönül isterdiki anayasanın ilk üç maddesi dışında tamamını değiştirelim; ama olmadı. Değerli kardeşim bu anayasa AK Parti anayasası değildir. Bu anayasa halkın anayasasıdır. Dul yetim ve şehit aileleri için Evet deyin bu anayasaya. Herkes kendisini bulacak herkesin kendisi için Evet demesi gerekir.'' dedi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakan Çağlayan, 'Evet' sayısının her geçen gün arttığını iddia etti. Çağlayan, "Çünkü bu anayasada herkese bir pay var. Örneğin iş adamlarına yönelik pasaport sorunları artık kalmayacak, işadamlarımız hava alanlarında mahsur kalmayacak, 12 Eylül bir dönüm noktası olacak.'' ifadelerini kullandı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun daha önce yapmış olduğu ''Referandumu siyasallaştırıyorlar; referandum siyasal bir malzeme değildir'' konuşmasına istinaden Bakan Çağlayan "Evet, bu referandum siyasi bir malzeme olamaz; ama bazı kimseler siyasi malzeme olarak kullanmakta. Bu referandum halkın refahı için düzenlenen ve halkın hür iradesi ile gerçekleşecek bir değişikliktir.'' diyerek destek verdi.

Star 18.08.2010

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım