AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-18-2010, 18:42   #1
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Standart Neredeyse evet demek orucu bozar diyecekler
Esra Elönü - Haber 7

Ben olsam umreye gitmem darbe tavafı yaptıranların gözüne yedire yedire o sandığın başına giderim ki bilirsiniz hiçbir siyasi tarafımın olmadığını mermi yutmuş papağan gibi tekrar tekrar aynı yere kurşun sıkarak söylüyorum.


Atletik bir zekaya sahipsiniz galiba aklınızı yerinde bulamıyoruz…
Biriniz hınca hınç bir kalemle dindarlıkla şişirdiği köşesi üzerinden hayır deme ayinlerine bilet kessin..

Yine biriniz yılların kafasını gözünü dağıtarak oturduğu yerden hak hukuk adalet ağlaklığında yazılar biçip bugün taze ayıklıkla Allah rızası için hayır demek başlığında yazılar döşesin.

Bir diğer kafa dalgası partisinden Süheyl Batum akrobatlığı üzerinde tüten demokrasi gaflarıyla sazana hayırla hendek atlattırma ahmaklığına yeltensin.
Aptallar uzun atlar, zekilerdeki atlayışlar da saniyeliktir. Evete atlamak sizin ve partinizin yıllardır koltuğa atlamak için çevirdiği binbir türlü fosil cambazlığından daha asil bir sazanlıktır.

Nedir Tanrı aşkına bu hayır deme fantezisi? Bu nasıl bir vicdan ifadesidir ki ukalaca hayırlar püskürterek sadece iktidara olan hırsınızın tatminkar zevatı hatırına hayır demeyi matah damara bağladınız.

Türküm diyerek ırk yıkayan ülkü adına mı hayır diyeceksiniz. Bugün aynı slogan altında aynı damar yazıları yazıp aynı tekbiri çeken milli görüşün aslanları iktidara olan kızgınlıklarını ihanet fıkrası eşliğinde hayır diyerek mi kutlayacak!

Yıllardır bir değişikliğe ihtiyacımız var diyerek saçları ihanetle dans eden liderleriniz yani cumhuriyet tellalları şimdi hukuksuzluğun tek tipçiliğin gözünün içine bakarak mı hayır diyecek!

Ya da şimdiye kadar gösterilen türlü çilelerin, türlü pespayeliğin, sürünmüşlüğü kanun diye tokatlayarak önümüze koyanların, bize gösterdikleriyle hangi İslamcı yazar ihya olmuş ki bugün bağıra çağıra “ referandumda her şeyin düzeleceğini görmek salaklıktır” deme garabetiyle soluklanıyor.

12 Eylül umresi yapma hususunda fetva verecek hadde sahip değilim diyordu feride. Ben olsam umreye gitmem darbe tavafı yaptıranların gözüne yedire yedire o sandığın başına giderim ki bilirsiniz hiçbir siyasi tarafımın olmadığını mermi yutmuş papağan gibi tekrar tekrar aynı yere kurşun sıkarak söylüyorum.

Bu meselenin iktidarla bir ilgisi olmadığını yeni darbeler yeni hukuksuzluk örnekleri gelip başınızı yerinden oynattığında mı anlayacaksınız bilmiyorum diyordu feride. Tek bildiğim bu 12 eylül Umresini Kenan Evren Paşamız yapsın yapsın ki o kadar vebalin ahını paklayacak yerin neresi olduğunu anlasın. Olmadı bir daha yapsın ordaki yargılanma süreci buradaki yargılanma sürecine benzemez. Benzeseydi adalet yerini buldu demek için şu an gün sayıyor olmazdık diyordu feride.

 

Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-18-2010, 22:06   #2
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Standart
Hayırda ısrar etmek sazanlığın göstergesidir.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi