AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-18-2010, 17:48   #1
Kullanıcı Adı
dolbun38
Exclamation Osmanlı Arşivlerini Kim İmha Etti Biri Açıklasın
sn kılıçdar oğluna şunu sormayı isterim siyaseti adam gibi yap senin partinin geçmişini bir araştır osmanlı arşivlerini neden imha ettiniz bu konuda kendini siyaset yaptığnı zanneden kılıçdaroğluda öğrensin bu sayfadan osmanlı arşivleri nezaman kimler tarafından imha edildi yada dışarıya neden satıldı tarihi bilen bu konyu bilen açıklarsa bilgilendirirse memmun olurum saygılar sunarım

dolbun38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-19-2010, 01:48   #2
Kullanıcı Adı
akobalı-akkurt
osmanlı arşivlerini değiştirmekle görevli bir şerefsiz haini tanıdım...

askerdim koruma olarak verildim yanına arada bir istavruz getirdiğini evdeki bakıcısı söylerdi inanmazdım...

bu adi yaratık beni iki cümle ile çözmüşdü ve suyuma göre şerbet verirdi...

2 ay içindede ben ne olduğunu anladığımda soluğu çeşitli suçlama ve şantajla karşılaşdım...

istanbul yeni leventde harp akadamileri komutanlığının milli güvenlik ve silahlı kuvvetler komutanlığı yıldız binasının bodrum katlarında bu alçak hain kalleş kancık yıllarca bir ekiple çalışdı...

bu ucube cevat kutay dı...

bildiğim her dakika acı çekerdi , inandığı her neyse canını almasını isterdi...

yaşadığı her an bir işkence gibiydi...

bu yahudi 92 yaşında mırdar oldu dendiğinde inanmadım çünki ben o alçakla beraberken 110 yaşında idi...

şimdi inşallah bu arşivler düzene girecekdir...

osmanlı bu dümbükleride ,dingillikleride düşünmüşdür merak etmeyin arşivlerimiz en az üç yerde ve de bir ayrı noktada muhafaza edilmektedir...

yalan yakın tarihin sözde tarihçisi dümbükler in rezil olması yakın zamanda olacakdır...

.
akobalı-akkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)