AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-19-2010, 16:32   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Gökçek, CHP'nin Oyununu Açıkladı
Gökçek, CHP'nin oyununu açıkladı



Gökçek ve Kılıçdaroğlu arasında başlayan polemik günden güne büyüyor. Şimdi söz sırası yine Gökçek'te.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TV 8 Ankara Temsilcisi Erkan Tan’ın sunduğu, Erkan Tan ile Başkent’ten programında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu yine sert sözlerle eleştirdi.

Duvarlara yazılan 'Erdoğan gidecek Gökçek gelecek' sloganlarını değerlendiren Gökçek, CHP'nin, Başbakan Erdoğan ile kendisinin arasını açmaya çalışarak çiğ siyaset yaptığını belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü;

"15- 20 yere yazmışlar. Mobeseden yakalamışlar. CHP binasına kaçmışlar. Suçüstü oldular. Kılıçdaroğlu’nun bu işten haberi olmadığına kimse beni ikna edemez."

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yırtık ayakkabılarına da değinen Gökçek, 'O ayakkabıları da kendileri yırtıp, fotoğrafını çekiyorlar' iddiasında bulundu.


KILIÇDAROĞLU GİBİ YEM ATMAM

Gökçek'in Kılıçdaroğlu'na yönelttiği eleştiri okları bununla da sınırlı değil.. Bakın neler söylüyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı:

Referandum döneminde benim partimi tenkit ediyor. Vatandaşa dedik ki; 'Bu, herkesi itham eder ama ispat edemez. Benim için 168 $’a sayaç aldı' dedi. 26 $ çıktı. Ortaya çıkınca da ben yem atmıştım dedi. Ben dersimi iyi çalışırım; yem atmıyorum. Havuzlu villası var dedim, yakaladık. Kendisi kamuoyuna hile hurdasız, sütten çıkmış ak kaşık olarak takdim edildi; ama Sosyal Sigortalar döneminde yaptıkları ortaya çıktı. Önümüzdeki günlerde havuzlu villa olayının da başka safhası gelecek. Arkası yarın gibi olacak. Herkes beklesin. İkinci haber birinciden büyük.”


HEM AYIBIN VAR HEM BAŞKASINI AYIPLIYORSUN


Havuzlu villa almanın günah olmadığını vurgulayan Gökçek, “Parası pulu olan, ortalama geliri olan herkes alıp oturur. Ama oturmam deyip de oturamazsın” diyerek eleştirilerini sürdürdü.


DEVLETE KARŞI SAHTEKÂRLIK YAPTIN MI YAPMADIN MI?

Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde sahtekârlık yaptığını iddia eden Gökçek, CHP liderine "Bu sorulara cevap vermek yürek ister" diyerek şu çarpıcı soruları yöneltti:

“14 yaşındaki çocuğunu okula giderken okul saatleri içinde 61 gün sigortalı yaptın mı yapmadın mı? Kızını torpille Vakıflar Bankası'na soktun mu? 10 aylık torununu 2008’de çıkan kanundan 2 gün önce sigortalı yapıp devlete karşı sahtekârlık yaptın mı? Yürek ister çıkıp söylemek için.”


Kılıçdaroğlu’nun kongredeki tabirinin, akrabalarına arka çıkmayacağı yönünde olduğuna dikkat çeken Gökçek, “SSK Genel Müdürü iken eşinin ve annesinin kızlık soyadını taşıyan 70 akrabasını işe aldırmış. Biz ortaya çıkarttık. Bir laf söylüyorsan arkasında dur” şeklindeki iddialarını sürdürdü.

Kalp stendinin Gümrük girişi 26 $, ama bir tanesi 2450 $’a alınıyor. Artı balon da var. 8 yıl boyunca 500 milyon $ ediyor. Kendisi almamış bile olsa haberinin olmaması mümkün değil. Öyleyse de çok beceriksizsin. Yani bugün, bu ülkeyi yönetemezsin. 6 yılda, bir kalorifer kazanını anca bitirdin. Benim Başbakanım 6 yılda 68 ile doğalgaz getirdi” dedi.

CHP, BAŞBAKAN İLE ARAMI AÇMAYA ÇALIŞIYOR

CHP’nin Gençlik Kollarının duvarlara yazdığı sloganlara yönelik açıklama yapan Gökçek şunları kaydetti:

15-20 yere yazmışlar. Mobeseden yakalamışlar. CHP binasına kaçmışlar, Suçüstü oldular. Kılıçdaroğlu’nun bu işten haberi olmadığına kimse beni ikna edemez. Gençlik Kolları Başkanı, "Bizim hedefimiz provokasyon değildi" diye ağzından kaçırdı. Gerçeği söylemiş. Sana mı kaldı gerçek? Nifakçılığın, iftiracılığın ta kendisi değil mi bu?”


BENİM İSTİHBARAT KAYNAĞIM GOOGLE AMCA

“Ben bütün istihbaratımı Google’dan yapıyorum” diyen Gökçek, şöyle konuştu:

Google Amca’yı iyi kullanacaksın. Havuzlu villayı özel araştırdım. Gazetede Kılıçdaroğlu ile ilgili bir yazı çıktı. Seferihisar’da özel bir sitede hissesi olduğu yazıyordu. Seferihisar’da böyle bir kooperatif hissesi yok. Nerede diye araştırdım. Burhaniye’deymiş. Arkadaşlar gidip baktı; çıktı ortaya.”


MHP TABANI 'EVET' DİYECEK

Ben, Türkeş’in söylediği ifadelere inanıyorum. 9 Işık Kitabında 260. sayfada Anayasa'nın değiştirilmesi gerektiğini bizzat Türkeş söylüyor. Zaten kendisi hayattayken dışarıdan o dönem hükümeti destekleyerek Evet dedi. O hükümet Anayasa’yı değiştireceğine söz verdiği için, 12 Eylül sıkıntısını çok çektikleri için Türkeş destekledi. Ben, MHP tabanının % 100 Evet diyeceğine inanıyorum” dedi.


UĞUR DÜNDAR İLE BİRLİKTE BANA TEZGÂH YAPTILAR

O tarihte, Star TV’de başta yöneticiler olmak üzere, benimle ilgili toplantılar yaptılar. Uğur Dündar ortaya atılan iddialar hakkında konuşacağını söyledi. 8 iddia vardı; onları konuşalım dedik. Onlar anlaşmışlar, özel dizaynlar yapılmış, ışığı bile düşünmüşler. Soracağım soruların hiçbirini soramadım” dedi. 12 Eylül’den sonra nasıl bir tezgâh yapıldığına dair bir program yapacağını sözlerine ekledi.


YIRTIK AYAKKABI GİYDİRİP PİYASAYA SÜRÜYORLAR

“Seçimlerde yırtık ayakkabı giyiyor; Gürsel Tekin de resmini çekiyor. Özel olarak yırtmışlar ayakkabıyı. Sonra oradan kendi delegelerinin yanına giderken Etro gömlek giyiyor. Çiğ siyaset yapıyorlar” dedi.


PKK, EN FAZLA AK PARTİ'YE DÜŞMAN

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Ufuk Söylemez’in PKK’ya af getirecekler iddiasını eleştiren Gökçek, Türkiye’de PKK’nın en fazla düşman olduğu parti Ak Parti’dir. Tunceli’de arabalardan indirip Hayır diyeceksiniz deyip gönderdiler. CHP, BDP, DP, MHP hepsi aynı saftalar” dedi.


KILIÇDAROĞLU'NUN ANNESİ ERMENİ Mİ?

CHP'li Canan Arıtman'ın Cumhurbaşkanı Gül için söylediği "Annesi Ermeni" sözünü bu sefer de Gökçek, Kılıçdaroğlu için söyledi:

"Soruyorum… Kılıçdaroğlu’nun Annesi Ermeni mi?
Ben bu konuyu, hiçbir zaman durup dururken anlatmadım. Benim için Ermeni, Kürt, Türk, Laz, Çerkez ayrımı yoktur. Bana soru sorulduğu için cevap verdim. Kendi kendime asla, hiçbir yerde böyle bir konu açmadım. Sayın Kılıçdaroğlu’nun mezhebi alevidir. Alevi vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde siyaset yapıyor. Annesi ile ilgili etnik durumu sorulduğunda da kendisi bunun etrafında dolaşıyor. Kendi kimliği ile dolaşmıyor. Dedesinin eşkiya olduğunu da kendisi söyledi. Sen bunları söylersen, bir yerde de sorulursa, sorumlusu ben miyim?” diye
sordu.

İnternet Haber 18.08.2010

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-19-2010, 16:45   #2
Kullanıcı Adı
Seyyah
Standart
Helal olsun ya Gökçeğe,
Parti kurmaylarından daha aktif
Başbakanım HT de programda iken iyi ekiplerle yola cıktık demişti, hakikaten ne chp nede mhp nin sahip olamayacağı bir ekibi var,
Gökçek olsun, Arınç olsun, Topbaş olsun, Babacan olsun, Kılıç olsun, Bozdağ olsun...
Bunların her biri kendi başına bir Kılıçdaroğlu- Bahçeli eder...
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-19-2010, 16:57   #3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Helal olsun ya Gökçeğe,
Parti kurmaylarından daha aktif
Başbakanım HT de programda iken iyi ekiplerle yola cıktık demişti, hakikaten ne chp nede mhp nin sahip olamayacağı bir ekibi var,
Gökçek olsun, Arınç olsun, Topbaş olsun, Babacan olsun, Kılıç olsun, Bozdağ olsun...
Bunların her biri kendi başına bir Kılıçdaroğlu- Bahçeli eder...
İkisimi üst üste koysan onlardan biri etmez kardeşim...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-19-2010, 18:15   #4
Kullanıcı Adı
huseyingoktaş
Standart
Alıntı:
Önümüzdeki günlerde havuzlu villa olayının da başka safhası gelecek. Arkası yarın gibi olacak. Herkes beklesin. İkinci haber birinciden büyük.”
İkinci haber daha büyük diyor, gel de merak etme şimdi.

ne olabilir bu ikinci haber?
huseyingoktaş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-19-2010, 18:24   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Resmen bombalamış,aslında Gökçek'in belediye başkanı olmasını doğru bulmuyordum,ağzı iyi laf yapan akıllı birisi,mecliste bulunması daha hayırlı olurdu bence.
chp nin başına tam bela bir isim
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım