AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-21-2010, 21:14   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart Bizim pkk ile masaya oturduğumuzu söyleme şerefsizliğini yapanlar...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bizim dört kez bunlarla (terör örgütü) bir araya oturduğumuzu söyleme şerefsizliğini yapanlar bu alçakça iftirada bulunanlar, bunun hesabını her yerde vereceklerdir'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim dört kez bunlarla (terör örgütü) bir arada oturduğumuzu söyleme şerefsizliğini yapanlar, bu alçakça iftirada bulunanlar bunun hesabını her yerde vereceklerdir. Biz bugüne kadarAK Partihükümeti olarak terör örgütü ile hiçbir zaman masaya oturmadık, hiçbir zaman da oturmayacağız." dedi.

Başbakan Erdoğan, Kayseri'deki mitingde yaptığı konuşmada, "terör örgütü ile pazarlık yaptıkları" iddialarına tepki göstererek, MHP'yi eleştirdi.

"TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERİNE İNANIYOR, BANA İNANMIYOR"
Başbakan Erdoğan, terör örgütü ile mücadeledeCHPve MHP'nin yanlarında yer almadıklarını ifade ederek, "Bugünlerde bir yalan daha uydurdular. Nedir o? Terör örgütünün liderlerinden bir tanesi çıkıyor bir şey söylüyor. Ne yazık ki bu CHP'nin Genel Başkanı da, MHP'nin Genel Başkanı da, onların yandaşları da ona inanıyor, bu ülkenin Başbakan'ına inanmıyor. Parlamento içinde terör örgütünün ne olduğunu anlatan liderlerden bir tanesi ben oldum. Hiçbiri anlatamadı. Parlamentoda bunu konuşamadılar." dedi.

"BUNLARLA BİR ARADA OTURDUĞUMUZU SÖYLEME ŞEREFSİZLİĞİNİ YAPANLAR..."
Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti: "Şimdi de 'hayır' cephesinde kimler bir arada? CHP, MHP, Türkiye İşçi Partisi, YARSAV hepsi bir arada. Peki, başka destek kıtaları olarak başka kimler var? Kandil Dağı var. Bu oylamaya katılmayacağız diyenler kimler? 'Hayır' cephesi. Bunlar sizinle işbirliği halinde. Bakın bizim dört kez bunlarla bir arada oturduğumuzu söyleme şerefsizliğini yapanlar, bu alçakça iftirada bulunanlar bunun hesabını her yerde vereceklerdir. Biz bugüne kadar AK Parti hükümeti olarak terör örgütü ile hiçbir zaman masaya oturmadık, hiçbir zaman da oturmayacağız. Bizim felsefemizde böyle bir şey olamaz."

Başbakan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: "Ama kendileri aynaya baksınlar. Acaba terörist başını MHP'ye, DSP'ye ANAP'a kim teslim etti? O dönemi şöyle bir hatırlayın. Ondan sonra da onu (Öcalan) idam etmeme sözünü kim verdi? Sayın Bahçeli verdi,DSPverdi, ANAP verdi. İşte geçenlerde bir televizyon kanalında bizzat ağzından dinliyoruz. Ecevit basın toplantısında niçin idam edemeyeceklerini söylüyor. Ondan sonra medya geliyor Sayın Bahçeli'ye de soruyor. Bahçeli'nin verdiği cevap çok anlamlıdır. 'Sayın Başbakan gerekli açıklamayı yaptı. Bunun üzerine benim söyleyecek hiçbir sözüm yok'. Sayın Bahçeli sen kimi uyutuyorsun ya? Bunların hepsi kayıtlarda, imzalarla var. MHP'li kardeşlerime sesleniyorum. Bu anayasa değişikliğini parti meselesine indirgemeyin. Tayyip Erdoğan'ın başında olduğu iktidar hiçbir zaman terör örgütü ile masaya oturmamıştır ve oturmaz. Biz bugüne kadar ne aldatan, ne aldanan olduk."

(CİHAN)

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-21-2010, 21:19   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
VİDEO İÇİN TIKLAYIN
  Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2010, 21:49   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Bunlar insanı deli eder vallahi.Resmen dansözler.
Hele ki diyorlar 'hükümet orduya karışmasın',Hantepe miydi neydi heronlarla ilgili konu açılınca 'TSK hükümete bağlı hükümet açıklama yapsın' diyerek şerefsizliklerini bir kez daha kanıtlıyorlardı.Eee hani karışmıcaktık ? Hani bağımsız hareket edeceklerdi ? Kurdukları sıkışınca mı hükümet akla geliyor ?

“Bozulduğu zaman, insandan daha korkunç yaratık yoktur.” (Sophokles)

  Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2010, 21:56   #4
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart
ne yapsinlar evet cikinca hepsinin koltuklari sallanacagi icin yapmadiklari cirkeflik kalmiyor..
ergenekon yapilanmasinda hepsi dolayli ve direkt olarak pkk ve benzeri terör örgütleriyle baglantiliyken gelmis bize ahkam kesiyorlar..
siz ancak meydanlarda ulur, elinizdeki ipi sallayip show yaparsiniz iste aramizdaki farkta bu siz laf söylerken, biz icraat yapiyoruz..
ama mhp ye cok hak veriyorum cünkü kanin durmasi demek kandan beslenen bu akbabalarin oylarinin azalmasi demektir..
cünkü onlar sehitleri oy deposu gördügü icin kanin durmasi gibi bir dertleri yok.. onlarin ülke sevdasi pazara kadar bizimkisi mezara kadar!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım