08-25-2010, 23:52 | #1 |
MHP'li Başkan 'Evet' Deyip İstifa Etti
MHP'li başkan 'Evet' deyip istifa etti
MHP'li Belediye Başkanı İsmail Ergüt, referandum sürecinde partisinin görüşlerine katılmadığını söyleyerek istifa etti. Halk oylamasında 'Evet' oyu kullanacaklarını açıklayan Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ne bağlı Karaköse ile Merkez İlçeye bağlı Ovakent Beldesi'nin MHP'li belediye başkanları partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar. Karaköse Belde Belediye Başkanı İsmail Ergüt, gazetecilere yaptığı açıklamada, partisinin ülkenin demokratikleşme süreceğine destek vermediğini söyledi. Referandumda 'Evet' oyu kullanacağını ifade eden Ergüt, 4 meclis üyesiyle birlikte partilerinden istifa ettiklerini kaydetti. Merkeze bağlı Ovakent Beldesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Abdulşükür Mert de ziyarette bulunduğu Yayladağı İlçesi'ne bağlı Karaköse Beldesi'nde referandumda 'Evet' oyu kullanacağını açıklayarak, meclis üyeleriyle birlikte partisinden istifa ettiğini belirtti. İnternet Haber 25.08.2010
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-26-2010, 08:29 | #2 | |
Alıntı:
Eğer bu tahminim tutar da Anadolu'daki millli ve manevi değerlerimize bağlı MHPlilerin büyük çoğunluğu 12 Eylül 2010 Referandumunda 'Evet' oyu kullanırlarsa, referandum sonucunda Evet oyları % 70'ler seviyelerine ulaşabilir; yok eğer tahminim tutmaz da Anadolu'daki millli ve manevi değerlerimize bağlı MHPlilerin büyük çoğunluğu 12 Eylül 2010 Referandumunda 'Hayır' oyu kullanırlarsa, öyle bir durumda Evet oyları % 55'ler seviyelerinde çıkacaktır diye düşünüyorum. |
||
08-26-2010, 14:50 | #3 | |
Alıntı:
Referanduma doğru, referandumda 'Evet' oyu kullanacak vatandaşlarımızın sayılarının her geçen gün daha da artacağını tahmin ediyorum. Çünkü 12 Eylül 2010 Referandumunda 'Hayır' oyu kullanmanın hiçbir mantıklı ve makûl gerekçesi yokken, 'Evet' oyu kullanmanın onlarca mantıklı ve makûl gerekçesi vardır. |
||
08-26-2010, 15:06 | #4 |
MHP den her istifa haberi geldiğinde referandum un ezici bir çoğunlukla evet çıkacağı sonucu kesinlik kazanmaktadır....
|
|
08-26-2010, 15:09 | #5 |
Başkanı tebrik ederim.
|
|
08-26-2010, 17:55 | #6 |
Tebriki fazlası ile hakediyor.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|