![]() |
#30 |
![]() Murat hem vallahi hem billahi ben senin o konudaki yorumlarini okumadim bile.. ben o konuda unnamed ve akinci kardeslerimle fikir alisverisi yaptim ki o insani sözcügümün karsiligi asla hayvani degildi eger cümlenin akisina bakarsan hem hosgörüden bahsettim, hem diyalogtan bahsettim ve o insani yaklasimida daha bir ilimli yorum yapilmasi anlaminda yaptim eger kastimi astiysa özür dilerim..
bak kardes ben bastan beri cemaatci, cemaatci disina karsiyim sonucta biz ak partiye gelirken safralarimi attik yani farkliliklarimizi bir kenara koyduk.. tabiki ortada bir idda varsa bizde kendi görüslerimizi beyan etmekde özgürüz kaldiki orada bence hakarete varan yorum yoktu, olmazda.. Allah askina ben sana ve diger arkadaslara niye hakaret edeyim sen bana niye hakaret edesin kaldiki ben bazi noktalarda sizlerle ayni düsünüyorum yani her yanlisi kabullenme durumum yok ama bu konuda bir ali bulac üzerinden cemaate yüklenme olunca ister istemez fikirlerimizi söyledik.. ben hala daha ironi oldugunu düsünüyorum farzedelim ki ironi degil ali bulacin fikirleri kendini baglamaz mi? |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|