AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-01-2010, 16:13   #1
Kullanıcı Adı
Terennüm
Standart Bölükbaşı: Erdoğan,Gülen ve Öcalan aynı safta!
Bölükbaşı: Gülen ve Öcalan aynı safta!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, 'referandumda saflar belli oldu' diyerek ilginç bir iddiada bulundu. Bölükbaşı'nın iddiasına göre Erdoğan, Öcalanve Fethullah Gülen aynı safta yer alıyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, yaklaşan referandumla ilgili ilginç iddialarda bulundu. İddiaları arasında en ilginç olanı da; Başbakan Erdoğan, Fethullah Gülen ve Öcalan'ın aynı safta yer aldığını öne sürmesi oldu.

Bölükbaşı, “Saflar belli oldu. AKP, Barzani, Talabani, İmralı canisi ve okyanusun ötesinde yaşayan Fethullah Hoca. Zaten Fethullah Hoca; yaşayanlar yetmez ölüleri de sandığa götürmek lazım diyor. Fethullah efendi, kadınlara, özürlülere pozitif ayrımcılık için mi ölüler bile oy kullanmalı dedi” şeklinde konuştu.

BAŞBAKANIN BİLGİSİ İLE 4 KERE İMRALI CANİSİYLE GÖRÜŞÜLDÜ!

“Başbakan’ın referandumda evet oyu için pazarlık yapmak amacıyla gitmesinin vahim bir durum olduğunun altını çizen Bölükbaşı, “Biz Başbakan’a takaya binip de sen bizzat gidip terörist başı ile kahve içtin demiyoruz ama İmralı canisiyle tam 4 kez, 6 maddeden oluşan, referandum konulu görüşme yapıldı. Bu görüşmelerin içeriği, amacı ve zamanlaması çok önemli. Referandum konusunda pazarlık yapmak için görüşülmüştür. İstihbarat almak için değil” dedi. Başbakan açıklamazsa Genel Başkanımız Bahçeli ayrıntısıyla bu görüşmeleri ve içeriğini açıklayacak” dedi.

SANAL VE SAHTE BAŞ MÜZAKERECİ: EGEMEN BAĞIŞ

Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış’ın ‘PKK, CHP, MHP koalisyonu beni ürkütüyor’ sözlerine yönelik şöyle konuştu:

“Egemen Bağış, Sayın Bahçeli ve MHP’liler için kafatasçılar dedi, manyetolu telefon döneminden kalmışlar dedi. 57. Hükümet döneminde Devlet Bahçeli Başbakan Yardımcısı, kendisi de Türk- Amerikan Derneği Başkanıydı. Sayın Bahçeli’nin kapısından ayrılmazdı. Düzdüğü methiyeleri hepimiz biliyoruz. Siyaset insanı değiştiriyor. Sanal ve sahte AB Müzakere sürecinde, sanal ve sahte Baş Müzakerecidir” dedi.

ERDOĞAN-ÖCALAN, AKP-PKK KOALİSYONU VAR


Başbakan’ın İmralı canisiyle ‘evet’ oyu için pazarlık yaptığını söyleyen Bölükbaşı, “Suçüstü yakalandı. Erdoğan-Öcalan; PKK-AKP amaç birliği oldular. Bütün çıplaklığıyla var. BDP hayır diyor çünkü şimdiden evet derse Anadolu ayağa kalkar.”

BAŞBAKAN, ÖCALAN’A VADELİ ÇEK VERDİ

“İmralı canisi, kendisiyle Devlet statüsü ile görüşüldüğünü söyledi. Halkım son haftaya kadar beklesin dedi. Ak Parti ve Başbakan bizi oyalıyor mu, buna bir bakalım dedi. Ak Parti’yi samimi görürlerse halkı tabi ki evet diyecek. Başbakan ona vadeli çek veriyor. Bu referandumda ‘evet’ deyin, ikinci Anayasa değişikliğinde taleplerinizi gerçekleştirelim diyor” diyen Bölükbaşı şöyle devam etti..

NE OLDU DA ÜLKÜCÜLER KARDEŞLERİN OLDU?

Başbakan Erdoğan’ın ülkücü kardeşlerim şeklinde seslenmesini eleştiren Bölükbaşı, “Hani kafatasçıydık. Kandan besleniyorduk. Mafya bozuntularıydık. Nasıl şimdi ülkücü kardeşlerin oldu? Ne oldu da muhabbet değişti? Mustafa Pehlivanoğlu’nun mektubunu okurken sahte gözyaşları acaba Başbakan ülkücü müydü, bastırılmış duyguları çıktı ortaya dedirtti” dedi.

BAŞBAKAN İÇİN OYUN BİTTİ, KADER ANI

“Başbakan hakaret ediyor, ağzından köpükler saçıyor? 8 yıllık yıkım döneminin, hırsızlıkların, yolsuzlukların ve PKK Açılımının hesabının kendisi ve arkadaşlarından sorulacak. Telaşının sebebi yolun sonuna gelmesi. Oyun bitti. Başbakan için kader anı.”

BAŞBAKAN’IN İKİ GİZLİ AMACI:

PKK AÇILIMININ ÖNÜNÜ AÇMAK, 8 YILLIK YOLSUZLUKLARIN HESABINI VERMEMEK


“Başbakan’ın iki gizli amacı, hesabı var. Bunlar, bu pakette 2 tuzak madde olarak yer alıyor. Sayın Başbakan, geçen yıl Ağustosta saatli bomba gibi bıraktığı Kürt Açılımı ile PKK Açılımının önünü açmayı hedefliyor” diyen Bölükbaşı, 17 Nisan 2010’da katıldığı bir televizyon programında, Başbakan Erdoğan’ın: “Biz bu Anayasa Değişikliği sürecini milli bir kardeşlik süreci olarak görüyoruz. Bu Anayasa Paketi ile bu Açılımın önünü açmak istiyoruz” sözlerini hatırlattı.

“Türkiye’de özerklik adına eyaletler olsun. Habur’un, bölücü taleplerin önü açılsın, Türkçe değişsin, genel af gelsin… Ne alakası var Anayasa değişikliği ile açılımın?”

“Türk Milletinin kimliğini değiştiremezsin, Türkiye bölünmez bir bütündür. Eyalet düzeni getiremezsin. Yaparsan Anayasa suçu işlemiş olursun. Anayasa Mahkemesi yargılar. İşte Sayın Başbakan bunun için Anayasa Mahkemesi’ni ele geçirmeye çalışıyor” şeklinde konuştu.

 

Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-01-2010, 16:16   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
Valla burdan pek öyle gözükmüyor...
Senin Genelbaşkanın Remzi Kartal bey diyor...
PKKLIya...
PKK-Öcalan'da "Hayır"cı...
Sizde...
Önce bir safınıza bakın...

Babanıda sevmezdim zaten keçi seni...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 16:24   #3
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart
PKK olmasa neyin üzerinden siyaset yapacak bunlar...bir piyon var ortada onun üzerinde karala karalayabildiğini, sen milliyetçisin ya...










Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 16:25   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
Alıntı:
AKP, Barzani, Talabani, İmralı canisi ve okyanusun ötesinde yaşayan Fethullah Hoca. Zaten Fethullah Hoca; yaşayanlar yetmez ölüleri de sandığa götürmek lazım diyor. Fethullah efendi, kadınlara, özürlülere pozitif ayrımcılık için mi ölüler bile oy kullanmalı dedi” şeklinde konuştu.
Lafa bak Talabaniymiş...
Bre Deyyus Bre Ahmak...
Senin genelbaşkanın para silah yollamış o dediklerine...

Ulan bunlarda utanma arlanmada yok ha...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 16:56   #5
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart
böyle basiretsiz muhaliflere sahip olduğumuz için parti olarak oldukça şanslıyız..

pkk ne zaman "evet" diyecem dedi ? tüm türkiye biliyor evet demeyeceklerini kalkmış gözgöre göre yalan sölüyor.

böyle ahmakça siyaset yapılamaz.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 17:09   #6
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Standart
Kendileri nerde olduklarını biliyorlar pkk aynı düşüncede oldukları terörden beslendikleri terör olmasa onlarda olmayacaklarını biliyorlar.

pkk nin her yerde bağım bağır boykot veya hayır diye bağırmalarına rağmen çıkıp Ak parti ile pkkyi evet de yan yana koymaları ne kadar ezik içinde olduklarının göstergesidir.
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 19:03   #7
Kullanıcı Adı
yusuf11
Standart
dengesi şaşmış bunların
yusuf11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 19:11   #8
Kullanıcı Adı
BeDeVİ
Standart
Bu paketin kabul edilmemesi için PKK nın siyasi kanadı ile beraber çalışan kim? Akparti mi siz 13 Eylül e hazırlanın.
BeDeVİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 19:14   #9
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Standart
Olayların bu kadar birbirine geçmesi bilincli yapılıyor. Referandum öncesi insanların kafalarını bulandırma hep sandığı etkileme çalışmalarıdır.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım