AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-03-2010, 23:39   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Hollandalı Genç İş Adamları Oy Kullanmak Üzere Türkiye'ye Hareket Ettiler
Hollandalı genç iş adamları oy kullanmak üzere Türkiye'ye hareket ettiler

Hollanda Genç İşadamları Federasyonu'na (HOGİAF) bağlı derneklerden bir grup iş adamı, referandumda oy kullanmak üzere Türkiye'ye hareket ettiler.

Başkent Amsterdam'ın Schiphol Havalimanı'nda Türkiye'ye gitmeden önce Cihan'a açıklamada bulunan Utrecht Genç İşadamları Derneği Başkanı Yılmaz Öz, demokratik bir hak olan oy kullanmak ve anayasa değişikliğine destek olmak için iki günlüğüne İstanbul'a gittiklerini söyledi. Utrecht ve çevresinden 45 iş adamıyla İstanbul'a gideceklerini ifade eden Öz, daha müreffeh bir Türkiye için 'Evet' oyu vereceklerini dile getirdi. Öz, "Anayasa değişikliği, Türkiye'nin Avrupa Birliği yolundaki serüvenini hızlandırır." dedi.

Amsterdam'dan İstanbul'a hareket eden Yeminli Mali Müşavir Selçuk Topçu ise daha özgür ve gelişen Türkiye için 'Evet' oyu kullanacaklarını ifade etti. Topçu, "Bu işin arkasında particilik yok." diye konuştu.

İŞ ADAMI CELAL ORUÇ'TAN 'EVET' ÇAĞRISI

Öte yandan Hollanda'nın önde gelen iş adamlarından Celal Oruç da Lahey kentindeki ofisinde Cihan'a yaptığı açıklamada, anayasa değişikliğinin Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi. Türkiye'nin ekonomik alandaki gelişmesini takdirle takip ettiklerini ifade eden Oruç, şunları söyledi: "Türkiye önemli ikinci büyük merhalesini, demokrasiyi çok sağlam temellere oturtmak için bir anayasa değişikliği yaparak halkın oyuna sunmaya gitti. Bu referandum Türkiye'nin önünü açacak. Türkiye'de kardeşliği ve dostluğu pekiştirecek."

Celal Oruç, Avrupa'da yaşayan Türklere referandumda oylarını kullanmaları ve mührü 'Evet' hanesine basmaları çağrısında bulundu.

Zaman 03.09.2010

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım