![]() |
#1 |
![]() Başkentliler iftar rekoru denemesinde 'Evet' dediler
Ankara'da iftar sofrasında binlerce kişi oruçlarını açarak bir rekora imza attılar. Başkent'te faaliyet gösteren 10 farklı platform ve 100'e yakın sivil toplum örgütünün, "Ankara'da 50 bin kişilik rekor iftar sofrası denemesi" yoğun ilgi gördü. 80 bine yakın Ankaralı'nın katıldığı iftar sofrasında 50 bin kişi için ayrılan masa ve sandalyeler yetmeyince kumanyalarını alan Ankaralılar tribünlerde ve çimlerin üzerinde iftarlarını yaptılar. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların da katıldığı rekor iftar denemesinin menüsü; mercimek çorbası, pilav, kavurma, ayran, iftariyelik, salata ve baklavadan oluştu. İftar menülerinin sunulduğu karton kutuların üzerinde ise referandum öncesi 'Evet' yazısı dikkatlerden kaçmadı. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki iftara çevre ilçelerden belediyeler otobüs kaldırırken, minibüs ve özel halk otobüsleri de vatandaşları ücretsiz olarak iftar yemeğinin verildiği alana taşıdılar. Bazı vatandaşların da iftar kumanyalarından alamadığı görüldü. İftara katılanlara ücretsiz olarak verilen biletlerle lunaparkta eğlenme imkânı verildi. Zaman 02.09.2010
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben aslında iftarda referandum propagandası yapılmasına karşıyım.
Hoş olmuyor,hoşnuk duymuyorum.Neyse ki en azından konuşma yapılmamış,yazıyla geçiştirilmiş. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Konu Hüdaverdi tarafından (09-03-2010 Saat 06:42 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Halk oylamasıyla seçimi karıştırmayınız! 12 Eylül 2010 Halk Oylaması partiler üstüdür ve 12 Eylül 2010 Halk Oylamasında 'Evet' oyu kullanmak ülkemizin ve milletimizin yararınadır. 12 Eylül 2010 Halk Oylamasında ülkemiz ve milletimiz için hepimiz 'Evet' oyu kullanmalıyız.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|