AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-04-2010, 00:22   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Kilis'te Dev 'Evet' Pankartı Açıldı
Kilis'te dev 'Evet' pankartı açıldı



Kilis'te sivil toplum örgütleri tarafından 500 metrelik Türkiye'nin en büyük 'Evet' pankartı açıldı.

48 Sivil Toplum Örgütü tarafından 12 Eylül Referandumunda 'Evet' oyu kullanacaklarını belirttikleri bir basın açıklaması yapıldı.

Sivil Toplum Örgütleri adına Rıdvan Savaşcıoğlu yaptığı konuşmada Türkiye yakın tarihinin çok önemli dönemeçlerinden birinden geçmekte olduğunu belirterek, "Türk Milleti, 12 Eylül'de Darbe Anayasası'nın bazı maddelerini değiştiren bir referandumu oylayacaktır; bunun için halk oylaması tarihî bir anlam taşımaktadır. Her şeyden önce bilinmelidir ki verilecek oylar herhangi bir siyasi partiye verilmiş değildir; bu ülkenin meselesidir. Referandumda ortaya çıkacak bir 'Evet' kararı ülkemizin geleceğe daha emin adımlarla yürümesine yeni bir başlangıç yapmasına zemin hazırlayacaktır.

Bu da çağdaş ve ileri bir Türkiye'ye uzanan güvenli bir gelecek yürüyüşünün kapısı aralayacaktır. 12 Eylül Referandumunun Türkiye için açtığı yeni çığır; kişilik haklarının gelişmesinden yargı düzeninin çağdaşlaşmasına, çalışma hayatında kamu çalışanlarına toplu sözleşme hakkından, çocuk ve kadın haklarına kadar pek çok alanda önemli yenilikler getirecektir. Değişiklikle anayasa algısı Türkiye'de ilk defa devlet ve bürokrasi merkezli bir kavrayıştan bugünün dünyasının gerektirdiği birey ve toplum merkezli ileri bir kavrayışa dönüşme yoluna girecektir. Bu perspektiften bakıldığında paketle getirilen yenilikler Türkiye için gerçek bir reform sayılabilecek değişikliklerdir. 12 Eylül tarihi Türkiye için pek çok bakımdan bir milattır. Bu anayasa değişikliği ile Türkiye'nin 21. yüzyıla yakışır yeni ve çağdaş bir anayasanın kapısını aralayacaktır.


Darbeler döneminin ilk defa yargılanabilmesinin yolu açılacaktır. Referandumda 'Evet' demek darbelere hayır demektir. 'Evet' demek şehit ve gazi ailelerine pozitif ayrıcalık demektir. 'Evet' demek; sivil, özgür ve zengin Türkiye demektir. 'Evet' demek yeni ve daha demokratik bir Türkiye 'Evet' demektir. 'Evet' demek vesayete ve yargı oligarşisine 'Hayır' demektir. 'Evet' demek daha çağdaş ve insan onuruna yakışır çalışma standartlarına 'Evet' demektir. 'Evet' demek kamu çalışanlarına toplu sözleşme hakkına 'Evet' demektir. 'Evet' demek hesap veren ve denetime açık bir idareye 'Evet' demektir. 'Evet' demek çocuklarımız ve torunlarımız için daha güzel bir geleceğe 'Evet' demektir. Bizler Kilis Sivil Toplum Platformu olarak 'Evet' diyoruz." dedi.

Cumhuriyet Caddesi'nden başlayarak serilen 500 metrelik dev 'Evet' pankartı daha sonra sivil toplum örgütleri tarafından yerden kaldırılarak açıldı.


İnternet Haber 03.09.2010

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-04-2010, 00:23   #2
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart
Her derde derman Ak Parti...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2010, 00:49   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Alıntı:
(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her derde derman Ak Parti...
Her derde olmasa bile pek çok derde dermandır AK Parti.

Dertlere Derman AK Parti.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2010, 02:10   #4
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Standart
Muhtesem : ) Sagolsun vatandaslarimiz.
akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi