AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 09-04-2010, 16:11   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Lightbulb Kazlıçeşme Miting Alanı’na En Kolay Nasıl Ulaşırsınız? -Bilgi-

DEMOKRASİ İÇİN EVET MİTİNGİ 5 EYLÜL'DE KAZLIÇEŞME MEYDANINDA...

AK PARTİ'NİN DEMOKRASİ İÇİN EVET MİTİNGİ, GENEL BAŞKANIMIZ ve BAŞBAKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN KATILIMIYLA 5 EYLÜL 2010 PAZAR GÜNÜ SAAT 15.00'DE ZEYTİNBURNU KAZLIÇEŞME MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

İstanbul Avrupa Yakası İçin:

1- Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler, Topkapı metrobüs hattını kullanacak vatandaşlarımız için Cevizlibağ Durağı’ndan miting alanına ring araçları (otobüsler) ile transfer gerçekleştirilecektir.

2- Sultançiftliği-Edirnekapı tranvay hattını kullanacak vatandaşlarımız, Edirnekapı’dan ring araçları (otobüsler) ile miting alanına transfer edileceklerdir.

3- Bağcılar-Güngören-Zeytinburnu tranvay hattını kullanacak vatandaşlarımız, Zeytinburnu İstasyonu’ndaki ring araçları(otobüsler) ile miting alanına transfer edileceklerdir.

4- Halkalı’dan Kazlıçeşme miting alanına saat 13:00’de AK Parti Treni kalkacaktır.

5- Sarıyer ve Beşiktaş iskelelerinden Zeyport ve Yenikapı iskelelerine deniz otobüsü ve yolcu teknelerimiz hareket edecektir.

6- İlçe merkezlerimizden miting alanına yeterli sayıda otobüslerimiz kalkacaktır.

7- Transfer noktalarındaki ring hizmetlerimiz saat:11:00 itibariyle başlayarak sürekli devam edecektir.

8- Miting sonunda da aynı noktalara aktarma ve transferler gerçekleştirilecektir.

İstanbul Anadolu Yakası İçin:

1- Söğütlüçeşme-Avcılar metrobüs hattını kullanacak vatandaşlarımızın, Cevizlibağ Durağı’ndan miting alanına transferleri ring araçları (otobüsler) ile gerçekleştirilecektir.

2- Anadolu Yakası’ndaki ilçelerimizin Üsküdar ve Kadıköy iskelelerine ring seferleri yapılacaktır.

3- Üsküdar ve Kadıköy İskelelerinden Eminönü iskelesine AK Parti Vapurları ile seferler düzenlenecektir.

4- Eminönü’deki Üsküdar ve Kadıköy iskeleleri önünden miting alanına sürekli sefer yapacak ring araçları (otobüsler) bulunacaktır.

5- Deniz otobüsleri ile Yenikapı’ya gelen vatandaşlarımız burada bekleyecek ve ring araçları (otobüsler) ile miting alanına transfer edileceklerdir.

6- Zeyport Limanı’na gelecek vatandaşlarımız buradan miting alanına yönlendirileceklerdir.

7- Pendik’ten Haydarpaşa’ya saat 12.00’de AK Parti Treni kalkacaktır. Haydarpaşa’dan ise AK Parti Vapuru ile miting alanına transfer gerçekleştirilecektir.

8- Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, Bostancı, Beykoz, Üsküdar, Kadıköy, Sarıyer, Beşiktaş iskelelerinden Zeyport ve Yenikapı iskelelerine deniz otobüsü ve yolcu teknelerimiz hareket edecektir.

9- İlçe merkezlerimizden miting alanına yeterli sayıda otobüslerimiz kalkacaktır.

10- Transfer noktalarındaki ring hizmetlerimiz saat 11.00 itibariyle başlayarak sürekli devam edecektir.

11- Miting sonunda da aynı noktalara aktarma ve transferler gerçekleştirilecektir.

www.akpartiistanbul.com

Konu Hüdaverdi tarafından (09-04-2010 Saat 16:27 ) değiştirilmiştir..
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-04-2010, 16:13   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
reyiz hangisiyle gelecen sen
Alt 09-04-2010, 16:17   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Tam karar vermedim gelip gelmeme konusunda.
Bizim semt Kağıthaneye bağlı,Gültepe'den otobüs kalkarsa bedavadan gelirim tabi

Eğer burda otobüs bulunmazsa,Kağıthane'ye gidip otobüs arıcak halim yok,giderim Beşiktaşa binerim vapura gelirim meydana

Kağıthane ilçe başkanlığının sitesine bakıyorum bomboş hiç bilgi yok,arabalarda duyuru da yapmıyor.
Organizasyon eksik.

Konu Hüdaverdi tarafından (09-04-2010 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-04-2010, 16:21   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
reyiz teşkilatlar araba kaldırcak...
git dayan kapılarına...
Alt 09-04-2010, 16:24   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Kapnın yerini bilsem kolay

Bugünsabah yürüyüşe çıktım,hem biraz oksijen alayım () hem pankartları sayaım (10 tane evet 5 tane hayır) hem de stant veya araba görürsem bilgi alayım dedimama göremedim.
Gelsinler kapıma
Kağıthaneye gidemem arayamamda,zaten bağırsakları fena bende,tam karar vermedim.
Heves var ama kesinleşmediği için yarılıyor elbet
Tek başımada sevmem hem napayım diyorum ama gidecem yaw bu fırsatı bir daha bulamam diyorum bazen.
Alt 09-04-2010, 16:25   #6
Kullanıcı Adı
unnamed
iyi çalışmışlar helal olsun...
Alt 09-04-2010, 16:52   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Nihayet araç geçti anons yaptı.Gülpete/Harmantepe mahallesinde saat 13:00'da otobüsler hareket edecek...
Alt 09-04-2010, 16:59   #8
Kullanıcı Adı
unnamed
reyiz atla gel işte...
Alt 09-04-2010, 17:03   #9
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Gelcem,zaten harmantepedeyim ben,meydan 2 dakika uzaklıkta bize bizim burdan kalkmasaydı fena şaşırdım.Gültepenin merkezi çünkü,nufusu desen o biçim fazla.Muhtar,belediye başkanı ak partili zaten,iyi oldu otobüs kalkması.
Alt 09-04-2010, 17:07   #10
Kullanıcı Adı
unnamed
tamam reyiz buluşuruz orda...

reyiz monitörü getireyimmi(:

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)