![]() |
#1 |
![]() Başbakanımızın referandum mitinglerini sürdürürken biz İstanbullular heyecanla programa bakıyorduk acaba ne zaman gelecek diye...
Ve beklenen açıklama geldi... Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak İstanbul mitingine yaklaşık 1 milyon kişinin katılımasını bekliyoruz. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda 5 Eylul2010 Pazar günü saat 16.00'da yapılması planlanan mitinge yaklaşık 1 milyon kişinin katılmasını beklediklerini belirtti. Ulaşım için bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Babuşçu, "Haydi İstanbul göster kendini" diyerek,butun istanbulu ...referanduma EVET mitingine davet etti.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Allah izin verirse AK Partimizin 2011 AK Parti İstanbul Mitingine katılmak istiyorum. AK Partimizin 5 Eylül 2010 Referanduma Evet İstanbul Mitingine katılıp katılmama konusunda kararsızım. Hayırlısı olsun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bakıp göreceğiz artık...
Özledik başbakanımızın istanbul mitinglerini... Bakalım ne olacak... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Muhteşem olacak Muhteşem...
Şimdiden ogüne ayarladım kendimi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Aslında parti mitingi olmadığı için katılımın daha fazla olacağını düşünüyorum.
Yani,referanduma evet diyecek olan ülkücüler,solcular,bilmemneler,engelli insanlarımızın vs -ki engelliler için umarım bir önlem alınır özel yer ayırtılır- geleceğini düşünürsek,yaniak partililer yanı sıra ak partili olmayanları da katarsak eminim 2007'dekinden fazl katılım olacaktır. Tabi referanduma 1 hafta kala,heycanın bol olduğu dönemde bu mitingin olacağını düşünürsek neden olmasın 1 milyon ? Elbet 1 milyon iddiası doğru olmaz ama hedef olması güzel,o rakama yakın insanların gelmeside harika olur. Bu kazlı çeşme nerede hiç bilmiyorum ? |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Karşında kocaman bi alan var öyle böyle değil baya bir büyük... Orası Kazlıçeşme Meydanı... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ibrahim abi biz bakırköyden atlar giderik
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Oha
![]() Uzakmış, gerçi otobüs vs. kaldırılır illa ki ama gitmem uzak bana. Ayaktadurmayıda sevmiyorum hem sessistemleri ldürüyor beni inanılmaz şekilde kafamı bir yerlere sürtüm kıvılcım çıkartasım geliyor ![]() Gidem olacaktır elbet forumdan,bol bol foto çekerler umarım ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() CcC Hüdaverdi Reyiz CcC...
Sen gelmezsen biz napak orada reyiz... ![]() |