AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-08-2010, 05:10   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart 5 Eylülde Kazlıçeşmedeyiz İstanbul !!!
Başbakanımızın referandum mitinglerini sürdürürken biz İstanbullular heyecanla programa bakıyorduk acaba ne zaman gelecek diye...

Ve beklenen açıklama geldi...
Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak İstanbul mitingine yaklaşık 1 milyon kişinin katılımasını bekliyoruz.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda 5 Eylul2010 Pazar günü saat 16.00'da yapılması planlanan mitinge yaklaşık 1 milyon kişinin katılmasını beklediklerini belirtti. Ulaşım için bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Babuşçu, "Haydi İstanbul göster kendini" diyerek,butun istanbulu ...referanduma EVET mitingine davet etti.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-08-2010, 06:00   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başbakanımızın referandum mitinglerini sürdürürken biz İstanbullular heyecanla programa bakıyorduk acaba ne zaman gelecek diye...

Ve beklenen açıklama geldi...
Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak İstanbul mitingine yaklaşık 1 milyon kişinin katılımasını bekliyoruz.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda 5 Eylul2010 Pazar günü saat 16.00'da yapılması planlanan mitinge yaklaşık 1 milyon kişinin katılmasını beklediklerini belirtti. Ulaşım için bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Babuşçu, "Haydi İstanbul göster kendini" diyerek,butun istanbulu ...referanduma EVET mitingine davet etti.
AK Parti'nin İstanbul Mitinginin Eylül Ayına ve bir Pazar gününe denk gelmesi -veya denk getirilmesi- iyi olmuş. Havaların sıcaklığı azalacağı ve mitingin yapılacağı gün hava muhtemelen çok sıcak olmayacağı için, AK Partimizin Referanduma Evet İstanbul Mitingine katılım yüksek olacaktır inşaallah. AK Parti'nin Referanduma Evet İstanbul Mitingine katılımda katılımcı sayısı 1.000.000'u bulabilir mi? AK Parti'nin 5 Eylül 2010 Referanduma Evet İstanbul Mitingi, AK Parti'nin 15 Temmuz 2007 İstanbul Mitingi gibi büyük bir miting olabilir mi? Emin değilim. Yapılacak olan miting seçim mitingi değil referandum mitingi olacağı için 5 Eylül 2010 İstanbul Mitingine katılım 15 Temmuz 2007 İstanbul Mitingine olduğu kadar yüksek olmayabilir. Bakalım, yaşarsak neler olacağını göreceğiz inşaallah.

Allah izin verirse AK Partimizin 2011 AK Parti İstanbul Mitingine katılmak istiyorum. AK Partimizin 5 Eylül 2010 Referanduma Evet İstanbul Mitingine katılıp katılmama konusunda kararsızım. Hayırlısı olsun.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2010, 14:48   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Bakıp göreceğiz artık...
Özledik başbakanımızın istanbul mitinglerini...
Bakalım ne olacak...
Alt 08-08-2010, 14:48   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Muhteşem olacak Muhteşem...
Şimdiden ogüne ayarladım kendimi...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2010, 15:08   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Aslında parti mitingi olmadığı için katılımın daha fazla olacağını düşünüyorum.

Yani,referanduma evet diyecek olan ülkücüler,solcular,bilmemneler,engelli insanlarımızın vs -ki engelliler için umarım bir önlem alınır özel yer ayırtılır- geleceğini düşünürsek,yaniak partililer yanı sıra ak partili olmayanları da katarsak eminim 2007'dekinden fazl katılım olacaktır.

Tabi referanduma 1 hafta kala,heycanın bol olduğu dönemde bu mitingin olacağını düşünürsek neden olmasın 1 milyon ?

Elbet 1 milyon iddiası doğru olmaz ama hedef olması güzel,o rakama yakın insanların gelmeside harika olur.

Bu kazlı çeşme nerede hiç bilmiyorum ?
Alt 08-08-2010, 15:12   #6
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında parti mitingi olmadığı için katılımın daha fazla olacağını düşünüyorum.

Yani,referanduma evet diyecek olan ülkücüler,solcular,bilmemneler,engelli insanlarımızın vs -ki engelliler için umarım bir önlem alınır özel yer ayırtılır- geleceğini düşünürsek,yaniak partililer yanı sıra ak partili olmayanları da katarsak eminim 2007'dekinden fazl katılım olacaktır.

Tabi referanduma 1 hafta kala,heycanın bol olduğu dönemde bu mitingin olacağını düşünürsek neden olmasın 1 milyon ?

Elbet 1 milyon iddiası doğru olmaz ama hedef olması güzel,o rakama yakın insanların gelmeside harika olur.

Bu kazlı çeşme nerede hiç bilmiyorum ?
Sirkeci Garından bin Banliyöye Kazlıçeşme durağında in...
Karşında kocaman bi alan var öyle böyle değil baya bir büyük...
Orası Kazlıçeşme Meydanı...
Alt 08-08-2010, 15:23   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
ibrahim abi biz bakırköyden atlar giderik
Alt 08-08-2010, 15:23   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Oha
Uzakmış, gerçi otobüs vs. kaldırılır illa ki ama gitmem uzak bana.
Ayaktadurmayıda sevmiyorum hem sessistemleri ldürüyor beni inanılmaz şekilde kafamı bir yerlere sürtüm kıvılcım çıkartasım geliyor

Gidem olacaktır elbet forumdan,bol bol foto çekerler umarım
Alt 08-08-2010, 15:26   #9
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oha
Uzakmış, gerçi otobüs vs. kaldırılır illa ki ama gitmem uzak bana.
Ayaktadurmayıda sevmiyorum hem sessistemleri ldürüyor beni inanılmaz şekilde kafamı bir yerlere sürtüm kıvılcım çıkartasım geliyor

Gidem olacaktır elbet forumdan,bol bol foto çekerler umarım
vallahi yarına çıkacağımız belli değil ama 5 eylülde oradayım çekerim size resim getiririm
Alt 08-08-2010, 15:26   #10
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
CcC Hüdaverdi Reyiz CcC...
Sen gelmezsen biz napak orada reyiz...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)