![]() |
#1 |
![]() AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, canlı yayında partisinin referandum sürecindeki oy oranını açıkladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Çelik, canlı yayında partisinin oy oranının arttığını yüzde 45.5'e çıktığını kaydetti.. TV 8 ekranlarında yayınlanan "Erkan Tan'la Başkentten" programına olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik önemli açıklamalarda bulundu. İzleyicilerin tüm sorularına cevap veren Çelik, Habur'da yaşanan olayların iyi niyet kazası olduğunu söyledi. Çelik referandumda aldıkları oy oranını Ak Parti'nin oy oranı olarak görmeyeceklerini kaydederek partisinin oy oranını açıkladı. Referandum sürecinde partisinin oy oranının arttığını söyleyen Çelik, 'Son anketlerpe partimizin oy oranı 45.5 olarak gösteriliyor' dedi. ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hey MaşaALLAH...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Referandum vesilesi ile ak partinin hizmet sevdası bir kere daha tasdiklenmiş oldu.Bu referanduma yüz çevirenlerin tabanında ise hayırlı kopmalara sebebiyet verdi.Oy oranının %45'lere çıktığına inanıyorum.inşaALLAH dahada yükselir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() % 40 üzerinde olduğu kesin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Akparti nin oyları ne yazık ki teröre endeksli bir durumda. Gelen her şehit haberi Türkiye de milliyetçilik akımının güçlenmesine MHP ve BDP gibi partilerin oy oranlarını artmasına Akparti nin ise oy kaybına sebebiyet veriyor. Son 1 aylık süreçte PKK nın uyguladığı ateşkes Akparti nin oy oranlarını artırmada önemli bir etkisi var. Bu oy artışına PKK ve BDP daha fazla izin vermeyecektir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu oy artışının büyük bir sebebi referandumdur..mhp tabanının yönetime karşı aldığı tavır AK PARTİ'nin oylarının arttırdığını düşünüyorum..tabi sadece mhp tabanı değil birçok çevreden AK PARTİ'ye destek vermeye başlayan vatandaşlarımız var..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|