AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-06-2010, 20:02   #1
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb AK Parti'nin oy oranını açıkladı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, canlı yayında partisinin referandum sürecindeki oy oranını açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Çelik, canlı yayında partisinin oy oranının arttığını yüzde 45.5'e çıktığını kaydetti..

TV 8 ekranlarında yayınlanan "Erkan Tan'la Başkentten" programına olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik önemli açıklamalarda bulundu.

İzleyicilerin tüm sorularına cevap veren Çelik, Habur'da yaşanan olayların iyi niyet kazası olduğunu söyledi. Çelik referandumda aldıkları oy oranını Ak Parti'nin oy oranı olarak görmeyeceklerini kaydederek partisinin oy oranını açıkladı.

Referandum sürecinde partisinin oy oranının arttığını söyleyen Çelik, 'Son anketlerpe partimizin oy oranı 45.5 olarak gösteriliyor' dedi.

M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-06-2010, 20:04   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Hey MaşaALLAH...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2010, 20:25   #3
Kullanıcı Adı
El Emin
Referandum vesilesi ile ak partinin hizmet sevdası bir kere daha tasdiklenmiş oldu.Bu referanduma yüz çevirenlerin tabanında ise hayırlı kopmalara sebebiyet verdi.Oy oranının %45'lere çıktığına inanıyorum.inşaALLAH dahada yükselir.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2010, 22:43   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Dertlere Derman AK Parti.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2010, 22:45   #5
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
% 40 üzerinde olduğu kesin
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2010, 23:31   #6
Kullanıcı Adı
BeDeVİ
Akparti nin oyları ne yazık ki teröre endeksli bir durumda. Gelen her şehit haberi Türkiye de milliyetçilik akımının güçlenmesine MHP ve BDP gibi partilerin oy oranlarını artmasına Akparti nin ise oy kaybına sebebiyet veriyor. Son 1 aylık süreçte PKK nın uyguladığı ateşkes Akparti nin oy oranlarını artırmada önemli bir etkisi var. Bu oy artışına PKK ve BDP daha fazla izin vermeyecektir.
BeDeVİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2010, 13:25   #7
Kullanıcı Adı
M.Atilla
bu oy artışının büyük bir sebebi referandumdur..mhp tabanının yönetime karşı aldığı tavır AK PARTİ'nin oylarının arttırdığını düşünüyorum..tabi sadece mhp tabanı değil birçok çevreden AK PARTİ'ye destek vermeye başlayan vatandaşlarımız var..
M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)