![]() |
#11 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Nezaketi yandaşlarına gösterip gösterip meydanlara çıkınca nezaketsiz kalmışlığın izleri bunlar...meydanlarda bastırılmış duyguları ayyuka çıkıyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Tam bir rezalet
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() iste basbakanimizla aralarindaki fark budur.. acik ve net sikiysa birisi basbakanimiza bu hareketi yapsin ya!..
yok öyle basbakanimizin padisah, sultan sayildigindan degil aksine onun liderlik vasfi karsisinda kimse böyle bir hareket etmeye cürret edemez, hatta muhalifleri bile.. orada okay, kilicdaroglunu itiyor sen en son ineceksin, sirani bekle diyor.. daha kendi partisini yönetemeyen bir basiretsizin, ülkeyi yönetmesini nasil bekleriz.. ben hep diyorum ve yine diyorum kilicdaroglundan olsa olsa iyi bri emir eri, iyi bir emir altinda calisan memur ve iyi bir ayakci olur asla lider olmaz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Bir insan olarak Kemal Kılıçdaroğlunun bu düştüğü görüntüler ve acizlikler için üzülmeye başladım, omurunu gururnu zaten bir kenara bırakmış ama ruh sağlığı için acilen istifası şart...
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Kemal Kilicdaroglu anlasilan hala koltuguna alisamamis, Chp´liler de bunu anlamislar olacak ki Genel baskanlarini gölge gibi izleyip, hal ve hareketlerine müdahale etmeye baslamislar.
30 Agustos Zafer Bayrami sonrasi ikinci vaka. Süha Okay sokak agziyla " sen en son ineceksin" dediyse, Kilicdaroglu´nun verdigi tepki dogal karsilanabilir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Hakkı Suha Reyiz dandiye gider yapmış beyler...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Bir ülkeye lider olacak kişinin önce partisi içinde bunu sağlayabilmesi gerekir.
Partisi içinde söz geçiremeyen bir insan nasıl bir ülkeyi idare edecek. Durmadan partidekilerin ona geri vites attırması zaten tam bir fiyasko! Bu kadar da yumuşak ve laubali olunmaz.Resmen çocuk muamelesi yapıyor. Farz edelim ki Süha okay genel başkan kılıçdaroğlu sadece milletvekili bu hareket yine doğru değil. Chp içten içe çökeriyor.Ömrünün son demlerini yaşıyor. Parti tamamen vesayetle yönetiliyor.Birileri var istediğini indiriyor istediğini çıkarıyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|