AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 09-04-2010, 19:32   #1
Kullanıcı Adı
Blur
Standart Bu belgenin doğruluğu var mıdır ?
İnternette eskidende gözüme çarpan bi maddeyi sizlere sormak istiyorum bu maddenin ortaya çıkışı nasıl olmuştur gerçekten başbakanın imzası var mıdır ?

Eğer doğruysa savunulacak bir tarafı olmadığını düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorum hayırlı iftarlar..

Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-04-2010, 19:35   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
yahu bu daha önce paylaşılmıştı...
ben epeyce bir yorum yazarak gerçek olmadığını belgelerle sunmuştum...
ama en basiti bu 5 yıl öncesinin spekülasyonu...
deniz baykla 5 yıl önce bunun için apo 2 yıla kalmaz tahliye olur diyordu 5 yıl geçti hani ne oldu?
benim acele çıkmam lazım şimdi size linki veririrm akşama...
Alt 09-04-2010, 20:19   #3
Kullanıcı Adı
Blur
Dostum linki bekliyorum gerçekten çok işime yarayacak teşekkür ederim yorumun için..
Alt 09-04-2010, 22:39   #4
Kullanıcı Adı
M.Atilla
resimdeki maddenin tamamı değildir sadece karşıt görüşün provake edebileceği bir bölümüdür..tamamı okunduğunda ne anlama geldiği ortadadır..AKINCI 34 kardeşimiz linki versin anlarsın..şimdi benim anlatmam uzun sürer..
M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2010, 00:01   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Buyrun link budur...
benim yorumumu okursanız olayın esasını anlarsınız...

http://www.akpartiforum.com/arkadasl...i-t135123.html
Alt 09-05-2010, 00:15   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
güncelleme...
Alt 09-05-2010, 14:04   #7
Kullanıcı Adı
Blur
teşekkür ederim kardeşim
Alt 09-11-2010, 00:03   #8
Kullanıcı Adı
Kadızâde Rûmi
Cnn Türk'te şimdi Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinliyorum. Kılıçdaroğlu yine bu belgeyi çıkardı. "Bu belge terör örgütü liderine af getiriyor. Etkin pişmanlıktan yararlanma şansı veriyor. Terör örgütü liderinin kim olduğunu herkes biliyor. Bu ne karalama ne yalan ne de iftira... Eğer bu belge doğru değilse ben istifa ederim" dedi.

------------------------------------------------------------
ŞİMDİ SIKI DURUN;

Ceza kanununda etkin pişmanlık hükümleri düzenlenirken, Ceza Kanunu'nun 180 ve 267'inci maddelerindeki "iftira" ve "imar kirliliği" suçlarını dışarıda tuttuklarını anlatan Çiçek, bu iki suç dışında, tüm etkin pişmanlık hükümlerinin uygulanabilmesi için, "sanıklar hakkında hükmün verilmemiş olması" şartını getirdiklerini belirtti. Çiçek, hazırlık soruşturmasında, kovuşturma safhasında pişman olduğunu ifade etmemiş, hüküm verilip ceza aldıktan sonra "Ben pişman oldum, şu, şu bilgileri vereceğim" diyenlerin, söz konusu iki suçu dışında etkin pişmanlık yasalarından istifade edemeyeceklerini söyledi. Tasarı maddelerindeki ve atıfta bulunulan TCK'daki etkin pişmanlıktan yararlanma şartlarını sıralayarak, bu şartları terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın durumu ile karşılaştıran Çiçek, şunları kaydetti:
"Bu iki suç dışında hiçbir suç bakımından hüküm verildikten sonra etkin pişmanlık hükümleri uygulanmayacaktır. Bahse konu terörist başı bakımından hüküm verilmiştir. Bu, Ceza Kanunu yürürlüğe girmezden çok evvel verilmiştir. Seneler evvel bu hüküm verilmiş ve bizim iç hukukumuz bakımından da bu hüküm kesinleşmiştir. 221. madde bakımından evvela ön şart hükmün verilmemiş olmasıdır. 6. maddenin son fırkası, 221. maddeye atıf yaptığına göre ortada hüküm verilmemiş bir durum söz konusu olacaktır. Terörist başı Abdullah Öcalan ile ilgili hüküm verildi mi, verilmedi mi? Bütün mesele buradadır."

(Akıncı 34'den bir alıntı.)

Haydi Kılıçdaroğlu! İSTİFA İSTİFA!!
Kadızâde Rûmi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2010, 00:05   #9
Kullanıcı Adı
İntifada
aynısını 5 sene önce deniz baykal söylüyordu...
2 sene içinde apo serbest diyordu...
ulan hiç değişmezmi muhalefet ya...
Alt 09-11-2010, 00:07   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
"Tasarıda atıf yapılan TCK 221, Öcalan'ın durumuna kesinlikle uymuyor. Tasarının 11. maddesi, şu an uygulanan TMY'nin 17. maddesini değiştiriyor, daha önceki benzer hükmü yineliyor. Bu madde idam cezaları müebbet ağır hapse dönüştürülen terör suçluları ile ağırlaştırılmış müebbet hapse dönüştürülen veya ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkûm olan terör suçlularının şartlı tahliyeden yararlanmasını yasaklıyor. Yine bu maddeye göre ağırlaştırılmış müebbet hapis ölünceye kadar devam ediyor. Buna göre Abdullah Öcalan ve benzeri durumdakiler ölünceye cezaevinde kalacak. Böyle bir kişi şartla tahliyeden yararlanamaz"
bu kadar...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)