![]() |
#1 |
![]() Kılıçdaroğlu, “Erkeksen dava aç” diyen kişi hakkında değil, bu sözleri haberleştiren Vakit Haber Koordinatörü ve Yazarı Yener Dönmez hakkında suç duyurusunda bulundu. Dönmez, gözaltında. CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “özgürlükçü” söyleminde ne derece samimi olduğunu bir kez daha ortaya koydu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun şikayeti üzerine, Vakit Gazetesi Haber Koordinatörü ve Yazarı Yener Dönmez bir haberi gerekçe gösterilerek gözaltına alındı. Dönmez'in gözaltına alınmasına gerekçe gösterilen haber ise hayli dikkat çekici. “ERKEKSEN”E SES YOK, GAZETECİYE SUÇ DUYURUSU Kılıçdaroğlu, Almanya'da PKK'lılarla bir araya geldiğini iddia eden Araştırmacı-Yazar Talip Doğan Karlıbel'in “Erkeksen dava aç” açıklaması karşısında sessiz kalırken, Karlıbel'in bu sözlerini haberleştiren Yener Dönmez hakkında suç duyurusunda bulundu. Dönmez, habercilerin mesai başında olduğu referandum gününde hem de oyunu kullanmak için gittiği okulda gözaltına alındı. Yener Dönmez yaklaşık 2.5 saattir gözaltında. KARLIBEL'E CEVAP VEREMEYİNCE Son dönemde altına imza attığı haberlerle adından sıkça söz ettiren bir gazeteci olan Yener Dönmez'in Vakit'in 2009-05-16 tarihli sayısında yer alan haberinde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da PKK'lılar ile görüştüğünü ve CHP'nin Alman Ebert Vakfı'ndan yardım aldığını gündeme getiren araştırmacı-yazar Talip Doğan Karlıbel, Kılıçdaroğlu'na “Medyayı susturmaya çalışma, erkeksen bana dava aç” diyerek meydan okuyordu. O HABER İÇİN TIKLAYIN Habervaktim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |