![]() |
#21 |
![]() Bu haberin doğru olmasını çok istiyorum...
Umarım doğrudur... Ama şuda bir gerçek ki süleymanlılar tek bir noktadan yönetilemez... Hem çok geniş hemde farklı görüşlerin olduğu bir cemaattir... Evet de çıkar...Hayır da çıkar...Boykot edende olur... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() haberin doğru olmadığı yönünde bazı tanıdıklardan bir kaç duyum aldım,sağ gösterip sol vuruyorlar bunlarda
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() süleymancılar 2007 de Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasına sırf -eşi başörtülüdür- diye karşı çıkan DP li Mehmet Ağar'a vermediler mi oylarını ? yahu Mehmet Ağar'ın dinle yakından uzaktan alakası yok. dini bir cemaat olduğu sanılan Süleymancılar dinle alakası olmayan kişilere nasıl oy veriyorlar anlamıyorum.
yaklaşık 2 ay yurtlarında kalmıştım, hocalardan olsa gerek beğenmedim bu cemaati. ayrıca KKTC ye gitmeden önce babam ille de Süleymancılarda kal dedi. tamam dedim. herşeyi ayarladı. gittim lefkoşaya. adamı aradım. nerelisin dedi. Batman dedim. geçen dönem bizde bir Batmanlı kalmıştı hiç olumlu bir izlenim bırakmadı, bu yüzden almıyorum seni demez mi ? orda da o dönem yerleşim sorunu vardı, çok sıkıntı çekmiştim onların yüzünden. bu sözde cemaatin, ülkemizin geleceğini düşündüğünü pek sanmıyorum. ya hayır verirler ya boykot ederler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() İnanmıyorum..İnanamıyorum..
![]() En az içlerinden %30'u evet demez.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() ne derseler desinler %83 EVET çıkacak....
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|