06-28-2010, 00:37 | #1 |
Yahudi Profesör Ders Veriyor
Yahudi profesör ders veriyor - İZLE
Kanada'nın en önemli ve büyük araştırma üniversitesi Waterloo'da düzenlenen bir konferansta konuşan Yahudi Profesör, İsrail vahşeti ile Nazi uygulamalarını karşılaştırınca yine Yahudi öğrenciler tarafından eleştirilince öyle sözler sarfetti ki... İskenderun saldırısı ve Mavi Marmara gemisine yönelik kanlı İsrail saldırısının aynı günlere denk gelmesinin ardından artan PKK saldırıları, karakol baskınları, bombalı eylemler "Bunun arkasında İsrail var?" tezini güçlendirirken, Türkiye'deki bazı çevrelerin ısrarla "Aklama" çabasına girmeleri akılları kurcalıyor. PKK eyylemlerini gerekçe göstererek, Türkiye'nin Filistin ve Gazze'yi görmezden gelmesini isteyen, İsrail katliamlarını maşru göstermeye çalışan ve Filistinlilerin oylarıyla seçilmiş meşru HAMAS yönetimini sindiremediği için "terörist" damgası vurarak PKK ile kıyaslayan malum çevrelere tokat niteliği taşıyan bir video bu. "Yahudiler bile gerçeklerin farkında" dedirten videoyu izlemek için TIKLAYIN Haber Vaktim 27.06.2010
Konu Cihannur tarafından (06-28-2010 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-28-2010, 00:42 | #2 |
Video yüklemede hata var...
Ben düzelteyimmi yoksa siz düzeltirmisiniz? |
|
06-28-2010, 01:05 | #3 |
|
|
06-28-2010, 01:11 | #4 |
|
|
06-28-2010, 01:53 | #5 |
|
|
09-13-2010, 19:18 | #6 |
Adam gibi adammis.. zulmedenlerin kendi dindaslari olmasina ragmen gerçekleri söyledi, bu vahsete, bu zulme göz yummadi..
"Eger sende bir kalp olsaydi, burada Filistin için aglardin" ..çk gzl konustu.. Helal olsun !! =] |
|
09-13-2010, 19:36 | #7 |
Ben hayatımda yahudiler kadar ağlayan bir toplum hiç ama hiç görmedim.
Filistin zor durumda ama ağlamıyor,hatta ülkemizdeki Filistin'li 12 yaşındaki bir kız çocuğuna ''Ülkemizde kalmak istermisin'' sorusuna karşın ''ülkemde savaş var oraya dönmem lazım biz sizleri misafir etmek istiyoruz'' diyecek kadar olgun,cesur yürekler. Ama yahudiler aksine. Yahudi filmlerine bakıyorum.Geçen bir yahudi filmi izledim,yahudiler bile kendilerini çok iyi yansıtıyor filme,evleri yıkılıyor mahkemede öyle bir ağlıyorlar ki,yahudi yapısını çok iyi yansıtmışlar filme.Bu konuda film tarafsızdı ve gayet iyidi. Ayrıca i.nedirler,bunu da bir yahudi filminde gördüm,israilde çekilmiş aile yapısını çok net ortaya koyan,aşırı dindarların bu tür his içinde yaşadıklarını gösteren tarafsız bir film.Belki de israilde yasaktır bu film. 2. dünya savaşıyla ilgili çekilen en ünlü yahudi konulu filmlerin yalan olduğu,hatta öyle isimdeki kişilerin yaşamadığı dahi ortaya çıktı.Bir yan ağlıyacaksın,diğer ynadan almanlara duyduğun nefreti Filistin'den masum bebeklerden çıkaracaksın.Yok öyle yağma. Kendi peygamberiyle alay eden,zulm eden,kafirin yapmayacağı pisliği yapan bir topluma ne saygı duyarım ne de kabul ederim. İstisnalar hariç. Bu profesör ülkemize davet edilmeli kesinlikle. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|