09-14-2010, 09:30 | #1 |
Kılıçdaroğlu'nun Kendine 'Hayır'ı Yok!
Kılıçdaroğlu'nun kendine 'Hayır'ı yok!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir skandala imza attı. Referandum oylamasında 'Hayır' oyunu kullanamadı. Referandum öncesi "Hayır'da hayır vardır." sloganı ile Türkiye'yi karış karış gezerek vatandaşlardan 'Hayır' oyu isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oy kullanamayarak bir skandala imza attı. CHP'den yapılan açıklamaya göre adres değişikliği beyanını unuttuğu için seçmen kaydı bulunmayan Kemal Kılıçdaroğlu sandık başına bile gidemedi. Kılıçdaroğlu seçmen kaydının tutulması için Manisa milletvekili Şahin Mengü'yü görevlendirmişti. Ancak Mengü, ikâmet işlemini yapmayı unuttu ve böylelikle ilk kez bir ana muhalefet lideri en ateşli seçimde oyunu kullanamamış oldu. KILIÇDAROĞLU DA AÇIKLADI Muammalı bekleyişin ardından 17:30 sularında CHP lideri Kılıçdaroğlu da, bizzat kendi ağzından oy kullanamadığını dile getirdi. Bu durumda Kılıçdaroğlu 'Hayır' diyemeyip oy kullanmadığı için 329 TL para cezası ödeyecek. İnternet Haber 12.09.2010
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-14-2010, 09:38 | #2 |
hayır cephesinin hayırsız lideri
çok merak ediyorum chp seçmeni bu mevzuda ne düşünüyor... |
|
09-14-2010, 09:58 | #3 | |
Alıntı:
CHPliler CHP'ye Etro Kemal için oy vermiyorlar ki! CHP seçmeni, laikçi ve alevici zihniyete oy veriyor. CHP, oylarının çok büyük çoğunluğunu laik vatandaşlarımızdan ve alevi vatandaşlarımızdan alıyor. Türkiye'deki laik vatandaşlarımızın ve alevi vatandaşlarımızın oranı % 20'ler % 25'ler civarlarındadır. Etro Kemal'in rezilliklerine ve skandallarına rağmen % 20'lik % 25'lik laik ve alevi vatandaşlarımız CHP'yi desteklemeye devam edeceklerdir diye düşünüyorum. |
||
09-14-2010, 09:59 | #4 |
karadenizdeki sol seçmende bunu gördü ve gereğini yaptı...
|
|
09-14-2010, 10:08 | #5 |
|
|
09-14-2010, 13:36 | #6 |
Alıntı:
|
|
09-15-2010, 13:24 | #7 |
|
|