09-15-2010, 12:58 | #1 |
Baykal, Kurultay İstedi
Baykal, kurultay istedi
CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, referandumun partisi için bir yenilgi olduğunu belirterek, "Kurultay hemen toplanmalı. Ben aday değilim." dedi. CHP'nin çabası referandumda 'Hayır' çıkmasına yeterli olmadı. Halkın % 58'lik bir bölümü yeni Anayasa'ya onay verdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun referandumda oy kullanamaması da tartışmalara neden oldu. CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, referandum sonucunun iyi okunması gerektiğini söyledi. Taraf gazetesinden Rasim Ozan Kütahyalı'ya açıklamalarda bulunan Deniz Baykal, "Yenilgiye bahane aramamak lazım. Yeni bir yol haritası ile yeni bir başlangıç şart." diye konuştu. Tüzük değişikliğinin yapılmasını isteyen Baykal, "Dışlanmış tüm CHPliler partiye kazandırılmalıdırlar." dedi. Deniz Baykal, kurultay çağrısında da bulundu. Kendisinin aday olmayacağını ifade eden Baykal, "Kemal Bey'in liderliğinde seçimlere gidilmeli." dedi. Baykal, partiye dışarıdan politika empoze etmek gibi bir düşüncesi olmadığını da sözlerine ekledi. Zaman 15.09.2010
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-15-2010, 13:14 | #2 |
Aday değilim diyenden korkacaksın (bknz:Kılıçdaroğlu)
Kasetli başkan dönüyor,kasketli başkanı korku sarmıştır... |
|
09-15-2010, 13:28 | #3 |
referandumun partisi için bir yenilgi olduğunu belirterek, "Kurultay hemen toplanmalı. Ben aday değilim." dedi.
"Yenilgiye bahane aramamak lazım. Yeni bir yol haritası ile yeni bir başlangıç şart." Adamın başına taş mı düştü nedir. Kaç yenilgi gördü ağzından böyle tek laf çıkmamıştı oysa ki. Koltuk kendinde olmayınca gözden çıkarmakta kolay oluyo anlaşılan.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|