09-15-2010, 16:53 | #1 |
Baykal'a jet cevap!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurutlay çağrısı ile ilgili Deniz Baykal'a cevap verdi: Kurultaya karar verecek olanlar delegelerdir. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'ın, referandum sonuçlarına göre CHP'nin kan kaybettiği ve bunun için de kurultaya gitmesi gerektiği yönündeki görüşlerinin hatırlatılması üzerine, "CHP AB standartlarında etik değerde bir partidir. Kimse tek başına kurultaya karar verecek durumda değildir. Kurultay kararını verecek olanlar delegelerdir" dedi. BAYKAL NE SÖYLEMİŞTİ? Referandumu değerlendiren devrik genel başkan Deniz Baykal, CHP'nin genel seçimden önce kurultay yapması gerektiğini söylemiş, Genel Sekreter Önder Sav'ın yetkilerini sınırlayacak yeni tüzüğün de yürürlüğe girmesini istemişti. NEREDE YANLIŞ YAPILDI? Bir gazeteye verdiği röportajda, CHP'nin referandum başarısızlığını değerlendiren Baykal, "Bu süreçte neler yanlış yapıldı, nerelerde çelişkili ve tutarsız konuşuldu, hangi hatalar yapıldı, bunlan çok iyi değerlendirmek lazım. Yenilgiye bahane aramamak lazım. CHP parti bütünlüğünü yeniden sağlamalıdır. CHP'ye gönül vermiş tüm insanlar kucaklanmalıdrr. Yeni bir yol haritası çizilmelidir, yeni bir başlangıç yapılmalıdır. Dışlanmış olduğunu düşünen partililerimiz yeniden parti ana gövdesine kazandırılmalıdır diye düşünüyorum" demişti. CHP'DE KURULTAY ÇATLAĞI-İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN HABERVAKTİM.COM
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-15-2010, 16:53 | #2 |
|
|
09-15-2010, 17:03 | #3 |
Delegeler değild,r,önder savdır. Adamın yetkisi genel başkandan dahi daha fazla.Birisi istemese bile onu zorla aday yaptırıp genel başkan seçtirebilme gücüne sahip.Yanlış kişiye sormuşlar,cevabı vercek olan keMAL değil.Oy kullanmayı beceremeyen cümlede kuramaz
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|