09-16-2010, 21:57 | #1 |
Yüreğime Bıraktım Sana Doymadı...
Yüreğime Bıraktım Sana Doymadı... Aklıma koydum seni AKLIM almadı Yureğime bıraktım Sana doymadı yer bulamadım sana koskaca bildiğim omrumde; bir parca ve bulamadım omrum içinde sen olmayan; bir parca Bir adın yok senin;anılacağın Hiçkimsemsin sen benim anlayacağın Bugunum'e yada Dun'ume Duzgun cumleler kuramayacak kadar rehavet haline muzdaribim...Ucusan heceleri yakalıyorum bakıyorum hep aynı sey azad ediyorum... İçimi dinlememek adına; kelamı dillendirmek gerekir bilirim; Bu yuzden iyi-kotu birkaç kelam muhakkak etmeliyim... Yağmur dustu bugun toprağa;rahmet benimde cehreme nazar etti; hatta gördum bir melaikeydi sanırım yagmurun kanadından bana da gulumsedi... Sevda dedi birileri sonra ; gulup gectim yine... Kays dillere dustu artık; artık sevdaları da değiştirmeli... dedim usulca... Bir de giden geri geldi... Ne de iyi etti/yetim bir çocuk ağlıyordu bir kenara sinmiş sessizce; giden geldi yetimin gözlerine GUL değdi... gelen bilmeli ki bugun bir yetim yureğe eli değdi/ gelişiyle hayat Tebessumlendi... Neyse GÜN yine dün edildi az önce... Uzeri gecmiştir diye muhurlendi... Ve SAHİBİNE teslim edildi... Sahi hersey aslında kaydedildi değil mi/ Her kaydedilenden yeni sorular turedi? Peki ben cevabını veremeyeceğim kaç soru gönderdim bugun acaba? Acaba bugun kaydedilenler neler kaybettirdi? Ah/ ki ah... Zaman diyorum simdi... Zaman yaslanmak nedir bilmez misin sen ? Bak ben çöktum ağırlığında/ çoktu sen gectikce acuze-i dunya... sense hala En taze cağında... Sözu kesmek gerek GÜLÜN yaprağıyla; DÜne de Bugune de Hamdolsun... alinti
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|