AK Gençliğin Buluşma Noktası
T.C. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 11.Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül hakkında haberler, resimler, bilgiler ve diğer paylaşımlarımız bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 09-26-2010, 13:51   #1
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb Cumhurbaşkanı Gül’e küstah hareket
Bulgaristan’ın Türk karşıtı milliyetçi Başbakanı Boyko Borisov, New York’ta perşembe günü yapılan “Balkan Liderleri Zirvesi”nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e karşı takındığı tavırla geceye damgasını vurdu.

Bulgaristan’ın Türk karşıtı milliyetçi Başbakanı Boyko Borisov, New York’ta perşembe günü yapılan “Balkan Liderleri Zirvesi”nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e karşı takındığı tavırla geceye damgasını vurdu.

New York’un tarihi otellerinden Waldorf Astoria’da yapılan, Sırbıstan hariç tüm Balkan ülkelerinin liderlerinin katıldığı gecede onur konuğu Abdullah Gül’dü. Bulgar gazetesi Trud’un haberine göre, Bulgar diplomatik kaynaklar, “fazla gösterişli” buldukları bu geceyi “Türkiye’nin etkisini gösterme çabası” olarak değerlendirdi ve rahatsız oldu.

Gazeteye göre, Gül toplantıya geldiğinde herkes Gül’le selamlaşmak için ayağa kalktı. Hatta Makedonya Cumhurbaşkanı George Ivanov ile Arnavutluk Başbakanı Sali Berişa, Gül’e ulaşmak için birbirlerini itti. Borisov “Ayağa kalkmadım. Gül oturduğumu gördü. Amacımı anladı ve özellikle yanıma gelerek elimi sıktı” dedi. Trud’a göre bu hareketin ardında Borisov’un konuşma sırası öne alındı. O da konuşmasına Bulgaristan’ın Osmanlı’dan bağımsızlığını ilan ettiği 22 Eylül bayramını kutlayarak başladı. Konuşma sonrası Gül’ün yanına giderek “Daha önemli işleri olduğunu” söyledi ve yemeğe katılmadan salondan ayrıldı.

Milliyet

M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-26-2010, 13:56   #2
Kullanıcı Adı
merve
Bu duruma ben 'çekemedi Cumhurbaşkanımı' diyorum
Eh o geldiğinde ayağa kalkılmayacak gibi değil yani bakar mısınız tatlılığa

merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-26-2010, 14:00   #3
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Alıntı:
merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu duruma ben 'çekemedi Cumhurbaşkanımı' diyorum
Eh o geldiğinde ayağa kalkılmayacak gibi değil yani bakar mısınız tatlılığa

mükemmel bir yorum...bence de çekememezlik...

M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-26-2010, 14:05   #4
Kullanıcı Adı
Mavera
ab ye girmekle medeniyet olmuyor cingen yine cingen!.. bu arada cingenlere hakaret ettigim sanilmasin..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-26-2010, 14:08   #5
Kullanıcı Adı
unnamed
çokta tın(:
Abdullah Gül büyüklüğün göstermiş yine...
Alt 09-26-2010, 14:16   #6
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Abdullah Gül'ümüz çok başarılı ve bir o kadar da iyi bir insan. bu durum karşısında incindiğini ama pek de önemsemeyeceğini düşünüyorum. çünkü siyasette bunlar hep olağan şeyler. sizi sevenler de olacaktır eleştirenler de olacaktır. ama bir cumhurbaşkanı ve bir siyasetçi gözüyle bakarsak Abdullah Gül gibi bir cumhurbaşkanı bu ülkeye zor gelir...
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-26-2010, 14:22   #7
Kullanıcı Adı
Terennüm
Ne demiş atalarımız.çingenii padişah yapmışlar önce kendi babasını asmış o hareketi yapmakla ne Gül alcalmis oldu nede o şahıs bu hareketi yapmakla seviyesini yükseltmiş oldu...
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)