![]() |
#1 |
![]() Afganistan'da ABD önderlikli NATO işgal güçerine karşı sarsıcı bir direniş sergileyen Taliban bir Amerikan helikopterini daha düşürdü.
Afganistan'ın güneyindeki Zebul bölgesinde bir NATO helikopteri düşürüldü, Helikopterdeki 9 Amerikan askeri öldü. Zabul’un Dai Çopan mıntıkasında düşürülen helikopterle ilgili açıklamada bulunan yerel bir Afgan yetkilisi, ölen askerlerin tamamının Amerikan askeri olduğunu belirtti. NATO tarafından yapılan açıklamada, düşen helikopterde en az 9 askerin öldüğü, olay ile ilgili incelemenin sürdürüldüğü belirtildi. Açıklamada ölen askerlerin milliyeti belirtilmedi. Taliban sözcüsü Muhammed Yusuf Ahmedi ise, NATO helikopterinin Taliban savaşçıları tarafından düşürüldüğünü belirtti. Ahmedi açıklamasında, “helikopter aşağıdan uçıyordu, mücahidlerimiz de onu RPG ile kolaylıkla kolaylıkla düşürdü” dedi. VELFECR
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Neden terör olsun...
Afgan mücahitler işgalci amerikan helikopterini düşürmüştür...neden terör olsun... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Afgan mücahitler le taliban aynı şeymi bilmiyorum o yüzden tereddüt içerisindeyim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Aynıdır kardeşim...
amerika kendi katillerine cinayetler işletiyor ve bunu talibana yıkıyor... daha dün böyle bir olay ortaya çıktı... zaten wikileaks te bu tür olayların varlığı yazmaktaymış... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ozaman başka
ama yinede bu tür durumlara şüpheci yaklaşmaktan kendimi alamıyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() romaküdüs el kaideyi diyorsundur afganistandaki
![]() --- tvlerde düştü diye geçiriliyor geç. Zaten tvlerde doğru düzgün vermiyorlar haber,anca amerikan kaynaklı. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Olabilir kardeşim tam bilgi sahibi değilim çünkü.
El kaide terör örgütü bunu biliyorum ama taliban hakkındada bazı kaynaklar ve adamlar terör örgütü diyor amerikan güdümlü olduklarını söylüyorlar. Ama afgan mücahitler için terör örgütü diyemem gerek ingiliz gerek sovyet gerekse amerikan işgalinde haklı direnişte bulunmuşlardır. Taliban için tereddütde bulunmamın sebebi canlı bomba kullanmaları. Bu yüzden onlara karşı mesafeliyim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Kendi ülkesine girmiş başka ülkenin askeri uçaklarını düşürmek ne zamandır terör olmuş ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() O yaptıklarına terör demiyorum. Benim terör dediğim yukarıdada yazdığım gibi canlı bomba kullanmalarına terör diyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|