![]() |
#1 |
![]() Başbakan Recep "Tayyip Erdoğan" ve "Kemal Kılıçdaroğlu" görüşmesi sonrası ilk açılama Başbakan Erdoğan'dan geldi.
![]() ![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,CHPGenel BaşkanıKemal Kılıçdaroğluile görüşmesindeAnayasa değişikliğikonusunun gündeme gelip gelmediği sorusuna, ''Anayasayla ilgili olarak tabii ki görüştük de yani bugün dedik meydanlarda bir şeyi konuşuyorsun, söylüyorsun. Nedir? Bir başörtü meselesini devamlı dillendirdiniz, söylediniz. Ben de ne dedim? 'Bugünden tezi yok hemen adımı atalım. Hemen ekipleri kuralım, çalışmaya başlayalım'' dedi. AA
![]() Konu M.Atilla tarafından (09-27-2010 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Başörtü konusunda CHP'yi hiçbir zaman samimi bulmadım biri olur dese öbürü onun dediği partiyi bağlamaz der itiraz eder...yada önlerine bir taslak geldiğinde şurası olur, burası laikliğe aykırı, şurdan irtica nemalanır deyip paketin içini boşaltır ve elde birşey bırakmazlar...şuda var tabi 2011 halkın desteğini alacak bir parti başörtü sorununuda hiç bir parti destek vermeden çözerse halkın sorunlarını çözen başbakan diye tarihe geçecek....CHP de tarihte zaten siyah bir noktayım bari adım duyulsun derse orasını bilemem..
Ne diyelim CHP bizi yanıltsın biz yanılmaya razıyız... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Şaka gibi ama başörtüsü sorununu CHP ile çözmek..Yolun sonuna mı geldik ne
![]() Bakalım bu Kemal mert mi dönek mi? sözünün eri mi yoksa yanar döner mi anlayacağız |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() yarın dönmezse ben hiç bir şey bilmiyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() chp cayacaktır elbet,kim ister sömürüsünün elinden kaymasını ? Hem sömüremeyecek,hem de ''ak parti dini sömürüyor başörtüsünü kullanıyor'' sözünü de sömüremeyecek.
Her şartta chp kaybeden durumdayken yanaşmazlar çözüme. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bazı taşların yerine oturması için bazı taşların yerinden oynaması lazım..rabbim o taşları oynatsın inşallah..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|