10-03-2010, 18:09 | #1 |
Kılıçdaroğlu'na başörtüsü cevabı
Başbakan Erdoğan, CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtü sorunu ile ilgili önerdiği İran modeli çözümüne sert cevap verdi. Erdoğan, "genç kızların umuduyla oynama" dedi.
Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtü sorunu ile ilgili önerdiği İran modeline verdiği cevap şöyleydi: "Önceleri İran'ı molla rejimiyle eleştiren daha sonrada Türkiye'nin İran olacağı korkusunu pompalayan CHP'yi, şimdi de başörtüsünü İran modeliyle çözen CHP'yi gördük. Herşeyi kahkul ve perçeme indirgediler tek dertleri buymuş. Bir özgürlük meselesini, bir perçem, bir zülüf meselesine dönüştürenler üniversite eğitimi için bekleyen genç kızlarla istihza etmek, alay etmek değildir de nedir. Bu ülkenin Diyanet İşleri Başkanlığı var. Örtü üzerinden siz bir dayatma yapamazsınız. Bunu görüştüğüm zaman kendilerine de söyledim. İnanç özgürlüğü, eğitim özgürlüğü... Bu meseleyi çözmek kadar doğal ne olabilir? Ama çarkedecekseniz, yine genç kızların umuduyla oynayacaksanız lütfen bu meseleye girmeyin. Çünkü bu iş fındık fıstık meselesi değil... Kaysı meselesi değil. Çay meselesi değil."
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-03-2010, 18:23 | #2 |
Zihniyet belli.''Ben çözerim'' der,başkası ''gel çözelim samimiysen'' der,o da ''ama türban ama başörtüsü ama anadolu ama saç yok kıl yok tüğ yok yün'' der,bir şekilde başka yöne çeker.
Tv de görüyorum o salağın elini sıkan 'salak örtülüleri', içim yanıyor.İşte bilinçsiz seçmen,bilinçsiz takan bunlardır. |
|
10-03-2010, 22:58 | #3 |
chp gibi bi partinin ve liderinin başörtüsünü çözeceğiz yok şöyl olsun yo böyle olsun sözlerini kaala bile almamak lazım yha neyse.
seçimler yaklaştıça yine o bilindik çarşaflılara rozet takma mersimlride çıkar ortaya... |
|
10-03-2010, 23:25 | #4 |
Kökleşmiş CHP'nin içindeki açık muhalefet ve Kılıçtaroğlu gibi içindekini saklı tutarak bukalemun usulü siyaset...
Bir sene zarfında yüzünün her rengini gördük...sadece AK haline rast gelmedik... Başörtüsü konusunda samimi olan bir CHP bürokraside yer alan her kurumuyla özgürlüklere açık olduğunu kabul etmeden, kendi içindeki tüm yozlaşmış dimağları temizlemeden hiçbir söylemine itimad edilmez... |
|
10-03-2010, 23:26 | #5 | |
Alıntı:
|
||
10-03-2010, 23:38 | #6 |
Kılıçdaroğlunun samimiyetine inanmıştım ama yine hüsran !
|
|
10-03-2010, 23:53 | #7 |
|
|
10-04-2010, 01:53 | #8 |
Geçen sefer Tarikat,Çarşaf,türbe epey bir açılım yapmıştı Chp bakalım bu seçimler yaklaştığın da nelere şahit olacağız..
Deniz Baykallı Chp bunları yaptıysa Gandi neler yapar Allahu alem |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|