![]() |
#1 |
![]() Hava tahmin uzmanları, bu yazın rekor sıcaklıklarının ardından, Avrupa'da son bin yılın en sert kışının kapıda olduğunu düşünüyor.
Rus internet medyası RT'nin haberine göre, Polonyalı bilim adamları Meksika Körfezi'nden Atlas Okyanusu'nun kuzeyine dek uzanan sıcak su akıntısı Gulf Stream'in hızının son birkaç yılda yarı yarıya azaldığını belirterek, bu nedenle akıntının Kuzey Kutup rüzgarlarının soğuğuyla başedemeyeceğini ve Avrupa kıtasının soğuk bir kışla karşı karşıya kalacağı tahmininde bulundu. Bilim adamları, Gulf Stream akıntısının tamamen durması halinde Avrupa'da yeni bir Buz Çağı'nın başlayacağını öngörüyor. Rusya'nın Fobos hava durumu merkezinden önde gelen uzman Vadim Zavodçenkov da gelecek ayın hava tahmininin yüzde 70 doğru yapılabildiğini belirterek, soğuk kış senaryosunun doğru olabileceğini söyledi. Kasım ayının hava tahminini daha kesin yapabildiklerini belirten Rus uzman, meteorologların uzun dönemli hava tahminlerinde kullandıkları istatistik modellerinin, geçen yazın rekor sıcaklıklarını tahminde pek işe yaramadığını da sözlerine ekledi. ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ne rekor sıcağı yazmı gördük bu sne...
deniz sezonunu bile kapayamadım şöyle adam akıllı.. kış kötü gelecekse yandık... motorun üstüne branda örtme zamanıdır o zaman... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Belli zaten.
Bi haftadır donuyoruz Konya'da. Normalde yanardık bu zamanlar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allah yardımcısı olsun herkesin...
anam yalnız o 1000 yılın kütahyadaki etkisini düşünemedim... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yavuz artık burnunuzda saçaklarla dolaşırsınız orda(:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Konyalıyım Kütahyada da yaşadım Erzurumda da ama gelin görün ki Eskişehirin sabah ayazını hiçbir şehirde görmedim..Allah yardımcımız olsun..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Daha şimdiden çok üşüyorum, daha da soğumuş halini düşünemiyorum titreyerek dolaşırım herhalde...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ulaaa...
alayınızın kanı donmuş beya... tek gömlekle dolaşıyorum hala ben... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ben Eskişehirdeki etkisini şimdiden iliklerimde hissediyorum
Ayaklarım donuyo şuan ya ![]() ![]() Çok üşümek istemiyorum, Allahım yardım et.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|